Gå til innhold

ViewSonic P90f issues


draz_

Anbefalte innlegg

Jeg lurer på en del ting angående viewsonic p90f. Fikk den tilsendt her om dagen, og syns at det er deler av bildet som ikke er like klart som eksempelvis hjørnene. (i resolusjoner over 1024*768). Området midt på øverst skiller seg ut mest, iallefall på tekst. Jeg har prøvd å justere konvergens og purity for den store gullmedalje her, men da går det som oftest på bekostning av et av hjørnene, hovedsakelig det venstre øverst, mht "farge-utvasking" og fokus. Sammenlikner jeg med en 3 år gammel 17" jeg har så er bildet like klart og fokuset er samstemt over hele fjøla. hmpf.

 

Det skal sies at når jeg tester p90f på en annen pc med et creative tnt2 ultra kort så ble det merkbart bedre. (Mitt egen pc har et Asus Geforce2 GTS kort). Er det et kjent fenomen at Geforce2 GTS ikke er så altfor bra kvalitetsmessig i 2D?

 

Til slutt, kontrastinstillingen står på max ved default, og justerer jeg den ned så blir bildet mye dårligere. Hva er da vitsen med en slik setting om den ikke har noe for seg i utgangspunktet? Skal det være sånn?

 

Håper noen kan komme med noen råd her...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...