Gå til innhold

Beste kameramobil, minnekort, IKKE touch skjerm, helst 25fps


avo

Anbefalte innlegg

Jakter på en telefon som skal brukes som videokamera et sted i verden hvor en stor touchtelefon vil tiltrekke seg alt for mye oppmerksomhet.

Det må derfor være en "vanlig candybar" telefon, med mest mulig annonymt utseende.

Lyd -og bildekvalitet på videoopptakene er det viktigste her, og om mulig bør det gå ann å skyte i 25 eller 50 bilder pr sek - ikke 30 som på det fleste. (kan til nød konvertere etterpå)

Må også skyte på minnekort, siden disse må separeres fra telefonen etter opptak, og sendes hjem.

Mange megapixler og "HD" er ikke nødvendig - det er viktigere med god optikk, og godt dynamisk omfang.

Har vurdert N82, siden jeg hadde en slik selv for en stund siden (1-2år?)men vil jo tro det har kommet noe nytt som er enda bedre etter det.

Alle andre egenskaper, untatt kanskje batterikapasitet som videokamera, er totalt uten interesse - telefonen skal kun brukes som videokamera et sted mann kan bli skutt for å bruke et vanlig kamera. :ohmy:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Forstår godt at du søker hjelp på forumet, for det er neimen ikke noe lett svar å finne på hvilken mobil som passer. De fleste nyere mobiler der kamera (og videokamera) er prioritert, har store skjermer, og er dermed lette å oppdage. Dette er jo litt dumt, men jeg vil trekke fram Nokia N900 som filmer WVGA-oppløsning på 25 fps, i motsetning til de fleste andre som filmer i 30 fps. Det negative er at N900 har en svær skjerm, og med sine 180 gram, er en svær telefon i seg selv. Du har ikke vurdert et vanlig digitalkamera? De fleste kompaktkameraer filmer i 30 fps, slik som mobilene, men jeg tror det finnes et utvalg som filmer i 25 fps. I alle fall vet jeg at flere i Casios Z-serie filmer i 24 fps, dersom det hjelper.

 

Av mobiler med små skjermer i vanlig candybar-format, så tror jeg egentlig Nokia N82, N79 og 6220 Classic er de beste valgene. Finnes ingen "små" mobiler som filmer i 25 fps etter det jeg vet, men av de med "små" skjermer, må de tre nevnte være de med best videokvalitet. Du har eventuelt Nokia 6600i Slide og LG KF750 Secret.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...