Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er jeg gal, er er det kjærlighet?


Gjest Geest

Anbefalte innlegg

Hei, har potet her på Diskusjon en gang før, fikk litt hjelp da, men lurer på en ting. Traff en jente som jeg liker,o g vi har møttes par ganger. Hun flyttet vekk, og det er dyrt å reise med tog så langt, men vi har kontakt (sms,telefon) Jeg klarer bare å IKKE TENKE på henne!!

 

De fleste norske jenter (beklager, men de er fine de og, men jeg har min smak) er litt kjedelige, og kjærligheten min dabber av som når man blåser en løvetann til dem. De interesserer meg ikke, men hva skal jeg gjøre når jeg fant den jeg vil ha?

 

Av alle møtene berørte jeg skuldrene og ryggen (ok kun de siste møtene da) og trykket henne av og til til meg, og sa " vet du at du er sååååå pen?!" Hun rødmet og takket flere ganger. Og den gangrn jeg skulle gå hjemover, lå jeg merke til at hun skulte på meg....uten å bry seg om foreldrene som prøvde å si henne noe. Men..jeg har prøvd å få en jobb (via en venn som alt jobber der, lønner seg å ha "contacts" :!: ), og prøve og opptjene nok til å gi henne en luksus gavekort på Spa i Oslo....er jeg gal eller er det noe som kan kapre hennes hjerte helt 100%?? hun jobber hardt på skolen og hjemme med små barn...hun trenger en avkobling også..så er jeg rett, eller helt sinnsyk??

 

PS: bare fordi jeg foretrekker de utenladske (som meg) så vil bare si at jeg er russer (som henne) og ikke noen pakkis!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror ikke du vinner hjerte hennes med å kjøpe gaver til henne. Det er vel antakelig den største feilen du kan gjøre. Helt seriøst mann. Anbefaler deg litt lesestoff på dette området:

 

David angelo - double your dating (du kan laste den ned hvis du vil)

 

Leser du denne vil du få opp øynene;)

Lenke til kommentar

Synes dere er negative jeg, men jeg vet ikke hva som er best?!! Ok, gaver kan man ikke komme langt med, mun bor da langt unna, og alt det der. jeg kan sikkert invitere på cafe og ting, er jo ikke en gang kjent på stedet hun bor!

Lenke til kommentar

Just try to spend more time with her. Step by step she will realise what you feel for her and maybe she's feeling in the same way (or if she doesnt then maybe she will afther a while).

What ever you do, don't rush, take your time, let her be free.

You can buy her a rose or just a smal gift from time to time just to let her know you like and apreciate her.

Lenke til kommentar

hm, hvis hun er russer russer, så kjøp et par flakser vodka, og noe blomster, inviter henne hjem, så er hun din.

Hvis hun er norsk-russer, så må du gå gjennom den "norske veien", og ikke prøv for hard heller, som LOOM sier.

 

Ok, gaver kan man ikke komme langt med

 

med en russisk jente kommer du mye lengre med gaver enn du tror:D

Endret av Afghan0
Lenke til kommentar
Rart hvordan folk såvidt reagerer på den SINNSYKT rasistiske sluttkommentaren i førsteposten. Er det liksom "greit" siden trådstarter ikke er etnisk norsk?

 

La jo forsåvidt merke til det, men hva skal man gjøre? Har du hørt om 80/20 regelen man bruker innenfor markedsføring? Den passer godt til livet også min gode venn :p

 

Det er 20 % fornuftige mennesker i verden, max - man må bare lære seg å leve med de andre 80 prosentene :p

Endret av Narsissisten
Lenke til kommentar

Hahahaha det tok tid før noen så den hahaha..den sluttkomentaren XD :tease: huhuh...jaja, er ikke rasist, og der var bare en spøl da! ook, tilsaken...ja? altså...jeg må gå rolig sier dere? Ok. Men hør her a! Den vodka-vitsen har jeg hørt 99999999 ganger av kompisa, og beklager...tror ikke det går! Men, hun bor langt unna, er litt redd for konkurranse fra andre duster! Derfor er jeg litt sånn "anspent" på å kapre hennes hjerte før noen andre. Dessuten, så er budsjettet viktig, jeg har allerede brukt MYE penger på henne og reiser(mest det) til henne, og hvis dette går i dass, har jeg ikke bare såret meg selv, men også lommeboka.

 

Men dette er sterk kjærlighet altså, og hva kan jeg gjøre...sånn helt konkret! (ikke noen teite svar nå!!!)

Lenke til kommentar

Vel, ikke for å angripe din kommentar, men det "koster" og treffe henne! Jeg har ikke jobb enda, venter på at butikksjefen skal få ræva i gir og behandle søknaden min. Du skjønner, det koster meg og reise nærmere 400 kr på en strekke på under 1 og en halv time!! (til "#%!!# med NSB forresten!) Men jeg elsker henne da, og ingen penger skal stoppe meg nei! Men hva bør jeg gjøre når vi møter hverandre? det ble ikke sånn skikkelig morro når jeg dro langt enn når hun bodde i en naboby før hun flytta vekk.

 

Jeg skal i all fall prøve mitt beste da, men tips om hvordan jeg kan gå frem?

Lenke til kommentar
hvor gamle er dere? det kan avgjøre hva hun liker å gjøre på fritiden. ellers er vel filmkveld en klassiker, men det skader vel ikke å være mer original. finn ut hva hun liker å drive med og ta det derfra.

 

Vi er begge like gamle (født 1992) men, jeg har bursdag mye senere enn henne så hun er 17 og jeg 16 (i november har jeg bursdag) og film har vi lkisom sett hos henne, men en av oss har liksom sett den før da, og kanskje lurt om vi tok en film begge ikke har sett? dessuten liker hun skrekkfilmer (ikke jeg!!! :cry: ) og ja...sånn er det! dessuten må jeg orientere meg i område hun bor i...så jeg vet hvor å henvende meg til eventuelllle aktiviteter....

Lenke til kommentar

å tilbringe tid sammen med henne er nettop det jeg suger til, derfor prøver jeg meg med gaver først, siden det er lettere egentlig å være sammen med henne enn å gå rundt og lure! :blush:

 

Og ja, det kan gå over bord, hvis det skjærer seg.....hmmmmmm...den var sterk kompis.. :cry:

 

og til sistemann; kan ikke lene meg tilbake med en avstand som du hadde død om du hadde for å nå til henne og en skole med masse gutter og lite jenter.Men jeg skjønner bare ikke en ting. Hun sa gutta liksom holder seg unna henne, men jeg klør meg i hodet og lurer: Hvorfor isvarteste natta gjør de det? Hun er jo bare nydelig?? Skjønner ikke hvorfor hun mangler venner heller? er det fordi normenn er litt nazi (unskyld!) av og til eller er det uflaks, eller har potetene steget i pris!!!!!

 

Bakrunnshistorie? du ba om det?? vell...hvis du vil...ja eller nei?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...