Gå til innhold

Gamle spill og Win2000 / XP


Anbefalte innlegg

Dette er egentlig 2 spørsmål.

 

1.

Er det ikke noen måte å kjøre gamle spill skikkelig bra på windows 2000/xp. Mange spill gir en melding om at de ikke kan kjøres i annet enn win 95/98, og noen går for fort for maskin kravene i dag.

Noen forslag?

 

2. Er det noe BRA programvare som faktisk simulerer CPU hastigheter for å imøtekomme gamle spill? Alt jeg har prøvd er dårlig, henger opp maskinen å er generelt pyton. Any suggestions?

 

takk for hjelpa

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har jo programmer som Turbo eller Mo'Slo som gjøre jobben med å trege ned spill.

 

Ellers kan du jo alltids bruke compatibilitymode, noe som gjør at sjangsen for at spillet vil starte økes ganske bra. Du finner det under egenskaper for exe-fila. Comp-mode simulerer win95/win98 osv, slik at en del spill som oppdager at os ikke er det det 'burde' være, vil starte.

 

Eventuelt kan du lage deg en dos oppstartsdiskett for så å kjøre spillene derfra. Har du derimot NTFS filsystem kan det bli litt værre, med mindre du kjører med en NTFS-patch i dos da.

Lenke til kommentar

NTFS er værre i dos da dos ikke støtter filsystemet og vil derfor ikke støtte noen som helst visning av diskinnholdet. Så hvis det er på en NTFS partisjon du har de gamle spillene dine har du som sagt et problem. Det finnes riktignok oppgraderinger til dos som gjør det mulig å vise NTFS partisjoner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...