Gå til innhold

RAM til Core i5


Anbefalte innlegg

Jeg har bestilt et Core i5 system, men leste i ettertid (har ikke fått forsendingen enda) i et magasin at man må ha spesielt tilpasset RAM-brikker til de nye Lynnfield CPUene. Noe med at de måtte være under 1.65V, eller noe i den duren. Er ikke sikker.

 

Anyway, jeg kjøpte denne:

http://www.datakjeden.no/PartDetail.aspx?q=p:1971532

 

Men er meget usikker på om den vil fungere optimalt på P55 brikkesettet. Ser blant annet at OCZ har lansert lignende modell med "Low Voltage"... Sikkert beregnet på Lynnfield, regner jeg med?

 

Noen kommentarer? Forsendelsen er allerede sendt, så jeg regner med å måtte bruke angreretten når jeg får delene. Koster jo tross alt over 900 spenn for rammen, så gjelder å velge rett type helst. Ser heller ikke at det står spesifisert på salgssider om rammen er beregent på Core i5...eller gjør det det?

 

Alex.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

i5 liker nok RAM som går på under 1,65 V ja....det gjør iallefall min i7. Ser disse går på 1,7 V, mulig det fins muligheter for å justere ned spenningen...? Men jeg ville nok anbefalt å se etter RAM som er laget for <= 1,65 V. Har du sjekket om i5 bruker 2 eller 3 kanals minne? Om den bruker trekanals (som i7) anbefaler jeg og å kjøpe 3*2 GB RAM...!

Lenke til kommentar

Det begynnerå komme ram beregnet for P55 brikkesettet, men det er begrenset hva du finner i prisguiden. Det kan være lurt å sjekke utvalget på Komplett og prisen på tilsvarende hos Amentio. Førstnevnte er gjerne best på spec, sistnevnte på pris.

 

Eks. Corsair Dominator DHX+ DDR3 1600MHz 4GB (CMD4GX3M2A1600C8):

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=492608

 

http://www.amentio.no/PartDetail.aspx?q=p:2553515;c:36213

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...