Gå til innhold

Problemer med driverinstalling til lydkort


Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Sitter med et 7.1 CH HD AudioMAX, som kom med Fatal1ty AN9 32X MB. Har ikke hatt noe problemer med lydkortet, helt til nå, når jeg installerte windows på nytt. Spesifikt: Win XP Pro 32bit SP3 - Har prøvd ALLE mulige drivere, fra WDM_231-drivere, til WDM_401. Prøvd R1.90, R1.71, og R1.42 (eller noe) drivere, men lydkortet vil ikke fungere. Har lest rundt på forum, og ikke kommet over noen som har samme problemet, utenom noen stykker som har Windows 7.

 

Har tatt ut lydkortet, plassert det tilbake igjen, og Windows finner maskinvare som ikke er installert, men identifiserer den som en "PCI-Device", men på forum står det at den skal gjennkjenne det som "High Defenition Audio Device", eller noe lignende. Lydkortet 'sluttet å fungere' etter jeg installerte windows på nytt, og har ikke hatt problemet med det før, som sagt. Jeg har tre, lignende porter der lydkortet kan plasseres, men får bare brukt en av dem, fordi skjermkortet står over de 2 andre.

 

Håper noen har noen ideèr hvordan jeg kan løse dette, eller om det bare er å kjøpe nytt lydkort, som jeg helst skulle vært forruten om å gjøre.

 

 

Mvh, Rune 'rOBBERY'

På forhånd takk

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...