Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har akkurat tatt over ansvaret for IT i bedriften. Trenger backupløsninger for fem bærbare PCer og det virker som om en eller annen online backup-løsning er det mest aktuelle. De fleste kjører Vista Business. Det viktigste å ha backup av er dokumenter.

 

Har noen erfaringer fra løsningene til Mamut eller F-Secure, eventuelt tips om andre aktører som ikke koster en formue?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mozy.com svært rimelig for private, og også rimelig for bedrifter. Ytelsen er god og Mozy selv sier de lagrer over 300 Petabyte for kundene. Støtte for Exchnage og SQL i tillegg til fil.

 

Har du 3 servere og 30gb data så koster det deg ca USD 35 i mnd..

 

Er du privat kunde så er opp til 2gb gratis, og unilimited er $4.95. MozyHome støtter ikke backup av share fra servere, og du kan heller ikke installere den på Windows servere.

 

Jeg har vært Mozy kunde ett par år nå, er svært fornøyd. Mozy ble også i 2007 kjøpt av datalagrings giganten EMC, men jeg er usikker på om de fremdeles er eierne.

 

Så med 5 x laptops, så burde du med home edition komme unna med ca USD 25 i mnd. :)

Lenke til kommentar

@CrZy_T: Takk for innspill. Vi har vurdert sikkerheten innledningsvis og kommet frem til at vi er konfortable med tredjepart. Det er ikke noen statshemmeligheter det dreier seg om, og vår bransje er lite utsatt for industrispionasje..;)

 

@ dere andre: takk skal dere ha, skal ta en titt på løsningene dere nevner. =)

Lenke til kommentar

Hei strogstad!

Som et alternativ kan kanskje dette også vurderes? CrashPlan Pro. Dette er i seg selv ikke en off-site backupleverandør, men den tillater at du selv kan bli det. Med det mener jeg at du installerer en klient på serveren, (den støtter forresten samtlige OS'er) og så serverversjonen på en off-site plass. Denne off-site plassen kan du selv stå for. F.eks. hvis du har flere kontorer eller leier serverhousing.

 

Det fine er at det er utrolig kjapt, sikkert og ganske rimelig. Dessuten har du full kontroll på alle dataene da disse til enhver tid ligger på dine egne backupservere og ikke ute i "cyberspace".

 

Du finner det her -> www.crashplan.com

 

PS! Hvis du skal bruke det til privat bruk, så er programmet HELT GRATIS!

 

:thumbup:

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...