Gå til innhold

Pc-høytalere av høy kvalitet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har en liten innrømmelse å komme med. Jeg fikk trenes forsterkeren for lenge siden. Og nå har tekton høytalerene akkurat ankommet. Men forsterkeren klarte jeg å ødelgge ved å plugge i en ikke-kompatibel adapter. Det fulgte med en billig adapter på 12v/3A(ac/dc). Det var i minste laget tenkte jeg, så derfor plugget jeg i en annen adapter på 12v/6A. Men det jeg ikke fikk med meg var at dette var en vekselstrøm adapter. Derfor gikk forsterkeren i røyk. Ny er bestilt fra Hongkong, den ble sendt på tirsdag og skal være framme etter en uke ca.

 

 

:blush:

Lenke til kommentar

Spinnvill du! ; D

 

Neida, det er ikke noe gøy når slikt skjer, men du kommer nok over det. 23 years, the official amount of time that it takes something serious to become funny. Om 23 år vil du le av det.

 

Ser høytalerne bra ut da? Du kan jo teste de med en annen forsterker hvis du har en tilgjengelig..

Lenke til kommentar

Idag fikk jeg trenes ta10.1 forsterkeren. Har bare fått testet de i 30 min men det høres veldig bra ut. I annonsen sto det at høytalerene var for desom ville ha god lyd ikke høy lyd. Da lurer jeg på hva høy lyd er for det blir ubehagelig høyt ved 50% volum, i en stue på 70 m^2.

 

Høytalerene ser fantastiske ut. Flott kjøp! Takk for all hjelp.

Lenke til kommentar

Yes! Kjekt å kunne være behjelpelig.

 

Imponerende småsaker! Du får ganske god utnyttelse av effekt med den kombinasjonen.

 

Jeg har bare et lite rom, 20kvm. Hadde en 80W NAD forsterker, to dali ikon gulvhøytalere og ikon sub. Det ble alt for mye. Byttet heller til plasseringsvennlige bokhyllehøytalere og t-amp. :)

 

Selv om jeg har litt mindre følsomme høytalere enn deg, og en litt svakere forsterker, blir det fortsatt høyt nok volum! jeg er også forundret over enkeltes forhold til lydnivå...

Endret av Cpt_Spectacular
Lenke til kommentar
I annonsen sto det at høytalerene var for desom ville ha god lyd ikke høy lyd. Da lurer jeg på hva høy lyd er for det blir ubehagelig høyt ved 50% volum, i en stue på 70 m^2.

Kan kanskje ha med å gjøre at lyd blir ubehagelig å høre på når den ikke er av god kvalitet. Hvis det stod at det var for dem som ville ha god lyd spiller de kanskje ikke veldig bra på høyt volum.

 

Kan ihvertfall si at smertegrensen på anlegget mitt ligger MYE høyere enn ett plastanlegg til 2000 kr.

 

På skikkelige gode anlegg blir man fort "blind" for volum da man ofte kan skru opp volumet unormalt høyt før man hverken anlegget eller ørene sier stopp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...