Gå til innhold

Liten bærbar til student


Anbefalte innlegg

Da sitter jeg med Asus X5DAB PC'en i fanget!

 

Kjøpte den på siba.no til 4800rkr (fraktfri vare). Kom etter 4 virkedager, så langt, veldig fornøyd! Men jeg er redd at 4570 512MB DDR2 yter endel dårligere enn GDDR3 versjonen. Men til så en billig pris burde man absolutt være fornøyd med å kunne ta det meste på low ihvertfall.

 

TrackMania går greit, men det virker som om uannsett hva jeg velger mellom low+ til medium+ grafikk så hakker det ca likt, litt ujevnt. Ellers går cod4 bra på low/med instillinger og høyeste oppløsning :)

 

Vil anbefale denne til studenter eller andre folk med forholdsvis lavt budskjett og ønsker en medium stor PC med flott design, ikke noe dill på. Alt dette med OK ytelse!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei Core2Dude, jeg vurderer sterkt å kjøpe denne til kjæresten min som skole-pc nå som Komplett har den på ukens tilbud til 4495,- (i og med at jeg har dårlige erfaringer med alle PB-maskiner jeg har vært borti), og jeg har et par spørsmål som det hadde vært konge om du kunne svart på.

 

1: Hvordan er byggekvaliteten? Altså; føles maskinen noenlunde solid? Er det noe slark i deler, knirker og bøyer den seg noe hvis man løfter den etter et hjørne eller lignende? Kjennes det ut som om lokket vil beskytte skjermen godt når maskinen ligger i en pc-sekk?

 

2: Hvordan er temperaturen? Blir tastaturet merkbart varmt og går viftene på høyt turtall under normalt "kontorbruk" (surfing på nettet, skriving i word, filmtitting etc)? Dersom du hadde giddet å kjøre HWMonitor og poste idle og load temperaturer her hadde det vært supert. Dette programmet trenger ikke å installeres, det kan bare pakkes ut og kjøres.

 

3: En siste ting; å kjøre DPC Latency Checker. Som HWMonitor trenger det ikke installeres, dette er bare en enkelt fil som lastes ned og kjøres. Det vi er ute etter er å se om det kommer mange røde "spikes", eller om latency holder seg innenfor det gule og grønne området. Du kan la den kjøre alene i noen minutter, og deretter prøve å spille av en film ved siden av.

 

Dersom du kan svare på en eller flere av disse tingene vil jeg sette veldig stor pris på det. Gratulerer med ny maskin!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...