Gå til innhold

[Løst]Lydikon bortevekk, men ikke lyden


Anbefalte innlegg

Ok har et problem som på en måte ikke er til noe bry da jeg ikke har peiling på hvor lenge det har vært slik, men skulle gjerne ha ordnet det:

Lydikonet nede sammen med ikonene ved klokka er bortevekk,det samme er også ikonet for driveren til lydkortet mitt, og jeg kan ikke slå den på igjen i egenskaper for det feltet heller, MEN lyden fungerer i beste velgående og jeg kan justere nivået med touch-knapper. (Har en HP Pavilion DV5-1095eo bærbar PC)Slenger med et skjermbilde sånn at dere kan se:

Lydikon.jpg

Og for de som skulle lure kjører jeg Vista Home Premium 32 bits med "uoriginalt" tema

Lydkortet mitt er et IDT High definition audio CODEC (Ifølge enhetsbehandling som forresten sier at lydkortet er helt i orden)

Eneste alternative lydkilder på dataen min er lyden fra HDMI-utgangen fra skjermkortet mitt, men den har jeg deaktivert.

Som sagt så er ikke dette en feil (Hvis det er en feil) som plager meg så veldig mye siden jeg ikke har oppdaget det før, men det er slike småfeil som irriterer meg og som jeg bare må få ordnet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker for svaret og kan meddele at jeg fikk ordnet det ved å starte opp "regedit" og søke på ""iconstreams" og slette alle treff som hette ""iconstreams" eller "past"iconstreams", deretter restarte datan min og så få frem igjen ikonet som det normalt skal gjøres. (Høyreklikk på systemstatusfeltet og velge egenskaper også markere Volum i feltet for Systemikoner.)

Jeg gjorde dette som det sto postet i det forumet du linket til:)

Endret av krt16
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...