Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

får ikke slått på pc'en.. hjelp!


Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Jeg var inne på dataen min og gjorde mine daglige gjøremål. Var òg blant annet inne på internett, men det var da det hele skjedde. Akuratt da jeg gikk inn slo bare dataen av seg, og ble helt svart. Den har òg siden nektet å slå seg på igjen, den gir ingen respons.

 

Er det noen som kan hjelpe en som ikke er alt for flink med data med å kanskje vite hva det er som har skjedd, hva jeg kan gjøre for å redde både det som er inne på maskina og kanskje få den til å fungere igjen? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heihei :)

 

Kan det være sommervarmen som har tatt knekken på den? Inne i maskinen din ligger det sensorer som måler temperaturene i komponentene i maskinen. Hvis disse overskrider en viss grense skrur maskinen seg av for å forhindre skader. Kan det være dette som har gjort det? Dette har vært en plage for mine bærbare maskiner sommerstid, og det har som regel løst seg selv etter at den har fått kjølt seg ned :)

Lenke til kommentar

Det var faktisk kraftig lyn-vær dagen før, men ikke den dagen da dette skjedde. Og det som er kanskje viktig å få med seg, er at dataen fungerte bra i kanskje en time, før jeg måtte restarte den. Etter at den hadde slått seg på igjen, og jeg skulle gå inn på internett, sloknet den og ble død..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...