Gå til innhold

Asus eee100HE, noen bedre?


Anbefalte innlegg

Hei folkens !

 

Jeg har en Asus eee1000H pr i dag, som mannen min skal overta. Jeg skal ha meg en ny minipc i den sammenhengen, og har egentlig vært veldig fornøyd med 1000Hen min. Eneste jeg ikke har vendt meg til er:

  • shift og pil ombyttingen
  • at man kommer for lett borti styringsflaten og dermed "mister" området man skriver i feks..

Jeg har sett litt på HP mini Vivianne, og må innrømme jeg lot meg blende litt av utseende på den. Men aller mest likte jeg de store fine tastene. De var overaskende store og behagelige å trykke på. Men... alltid et men. 80 GB disk og maks 1 GB ram, syns jeg ikke er verdt prisen, eller vil dekke bruken min :(

 

Jeg snuser derfor på en ny eee, men 1000HE denne gangen, som skal ha litt bedre batteri, og kommer i flere farger.

 

Men kommer dere på noen som kan være et bedre alternativ? Jeg vil ikke ha større enn 10"-10.2" maskin, den må være stillegående, ha minimum 6 cells batteri, god lyssterk skjerm, minst en minnekortleser, minimum mulighet for 2 Gb ram, og minimum 120 Gb disk. Med minimum mener jeg at det ikke gjør noe om det er mer. :) Jeg kan si fort at jeg liker ikke utseende på feks Acer sine maskiner, vet ikke hvorfor, men de appllerer bare ikke helt til meg :) Så ja, utseende og "kvalitetsfølelsen" er også litt viktig. Jeg vil ikke ha noe "pæstikk" aktig knirke maskin :)

 

Godt tastatur er en fordel også :) Finnes denne, eller er 1000HE det nærmeste jeg kommer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vil anbefale deg å ta en titt på Samsungs NC10, når jeg nylig så meg om etter en Netbook med noe av de samme kravene du stiller (godt tastatur, stillegående, god batteritid, 10" skjerm og god byggekvalitet) stod det mellom denne og Asus EEE 1000HE. Endte opp med Asus'en fordi NC10 ikke var tilgjengelig i Norge på det tidspunktet, men selv om jeg er relativt fornøyd med den er den ikke alltid så veldig stillegående (nå er jeg ganske kresen på dette området). Hvis dette er viktig for deg er nok NC10 et bedre valg, men vær obs på at touchpaden kan være litt i minste laget.

Lenke til kommentar

Beeblebox: Men stemmer det at denne kun kan ta 1 GB ram, eller er det ledig evnt 2 GB slot på den? Jeg tar kanskje feil, men mener å ha lest et sted at denne ikke kunne ta mer enn 1 GB ram?

 

 

 

Er det noen som kan si litt mer om HP 2140 eller Dell sin nye 10" ?

 

 

Så på Acer sin, men 11.6" vil jeg ikke ha :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...