Gå til innhold

Software problem med Minolta kamera


Anbefalte innlegg

Har et Minolta Dimâge 2300 (digital kamera), men får det ikke til å virke ordentlig under XP. Når jeg installerer orginal-programmet som fulgte med kameraet, installeres det korrekt, men etter en restart (som må gjøres for at programmet skal tre i funksjon) så finnes ikke programmet lenger. Kameraet (og softwaren) har funket ordentlig før. Har til og med fått tilsendt en ny cd fra minolta itilfelle det var dette som var galt..

:cry: Noen som kan hjelpe en fortapt sjel???? Pliz

Har også prøvd å få kameraet til å funke i Adobe Photoshop, ved å bruke en driver som fulgte med kameraet, men heller ikke dette vil funke ordentlig... max kjipt :shrug:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei.

Hvis det funker i 98/Me/2000:

Har en kompis som hadde samme problemet med et Epson. Det fungerte med WinME men ikke XP. Han lastet ned en patch for programmet hos Epson for å få det kompatibelt med XP.Mulig du må laste ned en slik fra Minolta. En annen metode i XP er jo å kjøre prog. i kompatibilitets-modus.

 

Mulig du har prøvd dette allerede??

 

Dulla

Lenke til kommentar

Har lett på siden til Minolta, men ingen slike ting finnes. Faktisk finnes ikke driverne til dette kameraet engang, noe jeg syntes er ufattelig amatørmessig!! Det er bare de nyeste kamera`ene de har drivere til og lignende, derfor har jeg ikke funnet en slik patch, men tror nok også at du er inne på noe Dulla. Kameraet er ikke noe gammelt heller, har snakket med Minolta og klaget på dette, men kommer jo selvsagt aldri til å føre noen vei. :grumpy:

Kjøre prog. i kompatibilitets-modus?? Hva tenker du på da?

Glad for all hjelp, begynner å gå tom for ideer :roll:

Lenke til kommentar

Når du har installert programmet, finn .exe filen, hvis du ikke allerede har valgt å legge den som en snarvei på desktoppen.

 

Høyreklikk på .exe fil, velg egenskaper, velg fanen "kompatibilitet". Kryss av i "kjør i kompatibilitetsmodus for". Velg i menyen under: Win95,98,Me osv...

 

Mulig dette kan funke , hvis programmet fungerte i en tidligere versjon av Win.

 

Dulla

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Fant ut at dette kameraet bare funker på 98 og ME :cry: Så nå må jeg installere ME igjen for å få kameraet til å funke :grumpy: Minolta imponerer ikke! Klarer ikke engang og legge inn exe filen, programmet sier at det er ferdig installert, men virker ikke som noe blir installert. Derfor har jeg ikke mulighet for å teste om kompabilitetsmodus`en funker....

Lenke til kommentar
  • 11 måneder senere...
  • 1 år senere...
Prøv dette:

http://www.dpreview.com/reviews/read_opini...0&opinion=12177

 

Virker for meg med et annet program enn det som fulgte med kameraet.  NED MED MINOLTA kundeservice...

Takker, skal prøve dette...

 

(imponert over folk som leser 1 år gamle tråder :D )

2199826[/snapback]

 

 

Når man sitter å irriterer seg over Minolta og prøver å finne ut av hva man irriterer seg over er det enkelt.. Bare søk på Minolta Dimage 2300, fint kamera i sin tid, men strømtørst og umulig i XP.. :love:

Som du sikkert forstår er det et resultat av et søk, ikke nitid leselyst som regjerer.. Festlig nok, nok et år er gått... :!:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...