granny Skrevet 29. mai 2009 Skrevet 29. mai 2009 Hei. Skal ha en sommerfest i slutten av juni, og har tenkt å servere reker samt spekemat til de som ikke er så begeistret for reker. Hvor mye reker bør jeg beregne?
riroil Skrevet 29. mai 2009 Skrevet 29. mai 2009 Ca 0,3- 0,4 kg pr pers pleier vi å regne. Da blir det litt til overs til knasking.
stasomfaen Skrevet 19. juli 2009 Skrevet 19. juli 2009 Husk at ca 30 % hvis jeg husker riktig, er svinn... DVS at du bør plusse på 30 % ? Hvis man tenker på bare kjøtt her? Eller hele reka?
granny Skrevet 20. juli 2009 Forfatter Skrevet 20. juli 2009 Litt seint nå :!: , men kjøpte heldigvis inn en del mer så det holdt - men ikke mer en nesten akkurat... 15 kg på 35 stykker der ikke alle spiste reker, men kylling i steden. Så VELDIG lurt å regne litt mer ja...
Bthegreat Skrevet 3. november 2009 Skrevet 3. november 2009 Ser det er litt sent, men til neste gang: butikker pleier å anbefale 500g per pers, gjerne litt ekstra på totalen!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå