Gå til innhold

Anmeldelse: Velvet Assassin (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk

Bra skrevet artikkel. Et kjapt spørsmål: hvordan er "snikingen" i dette spillet sammenligne med MGS-serien? Noen steder i MGS harg også krevd vanvittig med sniking og tolmodighet, hvis jeg liker det ,så liker jeg dette?

Lenke til kommentar

Takk for det :)

 

Forutsatt at du mener det siste MGS-spillet er nok snikingen nokså annerledes. I MGS er du alltid avhengig av kamuflasje for å unngå og bli oppdaget, i Velvet Assassin er mørket din eneste kamuflasje.

 

Videre foregår såvidt jeg husker så og si hele MGS i dagslys, i Velvet Assassin er det i mye større grad sniking i skumring/nattemørket som gjelder.

 

Personlig syns jeg ikke MGS krever så voldsomt mye tålmodighet, så svaret ditt blir vel at Velvet Assassin krever enda større tålmodighet. Forutsatt at du tar anmeldelsen som utgangspunkt og liker snikespill generelt vil jeg anbefale at du tar en titt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk

Takk for at du gadd svare :) Har ikke spilt det siste MGS, ettersom jeg ikke har noen konsoll atm, men jeg mener å huske at Snake eater krevde mye tolmodighet (Iallefall føltes det slik på den tiden jeg spilte det :p), og det likte jeg... så da tar jeg titt på dette, jeg! :)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...