Gå til innhold

vise to deler av et dokument samtidig i word03


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg kunne engang en hurtigtast for å splitte opp worddokumentet i 2 deler, slik at jeg f.eks kunne lese hva jeg hadde skrevet inn innledningen på oppgaven min, mens jeg formulerte avslutningen. Nå har jeg glemt denne hurtigtasten og finner den ikke igjen på nettet. Så jeg hadde blitt kjempe glad hvis noen kunne hjelpe meg.

Når jeg søker på internett får jeg opp ctrl+alt+s som hurtigtast, men når jeg taster inn det, får jeg sluttnote istedet. Og når jeg søker i hjelp i word får jeg beskjed om å trykke på "deleboksen", men hvor er denne i dokumentet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For norsk Word er hurtigtasten Ctrl+Alt+D. Du kan også bruke Vindu -> Del (Word 2003 og tidligere) og Visning -> Del (Word 2007). Deleboksen er en liten grå boks eller strek rett over opp-pilen i det vertikale rullefeltet.

 

Dette deler dokumentet i to horisontalt på skjermen. Hvis du ønsker å se to deler av dokumentet ved siden av hverandre kan du i stedet bruke Vindu -> Nytt vindu -> og deretter Vindu -> Sammenlikn side om side eller Visning -> Nytt vindu og deretter Visning -> Vis side ved side.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...