Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

avist og ikke trengende ?


Gjest avist

Anbefalte innlegg

Så blev henvisningen fra fastlegen avist, trengtes ikke visst nok.

ser ut som min gamle psykolog ikke er der lengre på senteret, da hadde det nok gått fint, nå var det nån sekretær som bare med ett pennestrøk sier jeg ikke trengte noe som helst, det suger big time.

 

For å summere det opp, fastlege, ok det får jeg, sykehus eller annen specialist tjeneste ikke faen, så da blir det piller og annet fra fastlegen, og ellers får man klare seg uten noe som helst av helsetjenester, hvis man ikke tar i bruk private da, betale så det blør går det helt fint,suger big time det og.

 

Spøker og harselerer med det litt, men er rimelig klar på att jeg er lei å vare alene, muligens de som aviste meg kunne gitt noen alternativer, må forberede litt innen jeg tar kvelden, rydde liksom i ting og tang så er det takk for meg.

Så trenger jeg ikke hjelpen deres, hul i huet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva med å snakke med fastlegen om hvilke andre muligheter du har? I noen kommuner finnes f.eks ambulerende team, hvor helsepersonell reiser hjem til brukerne. F.eks kan en psykiatrisk sykepleier komme hjem til deg jevnlig. Det er muligheter der ute, det gjelder bare å finne rette vedkommede som vet noe om de. Altså ingen grunn til å gi opp enda :)

Lenke til kommentar
Gjest avist

takk for tipset, var litt usikker på det der, ikke regelmessigt innom den delen av helsetjenesten, og når man trenger dem får man døren i trynet :(

sjekket, "min" psykolog har gått over til det private,(er nok 2 år siden nå så den er grei,att hun flytter på seg,flink som hun er),uansett når jeg går til en privat lege koster det noe 150-200 ekstra avhengig av hva jeg gjør, er vel ikke slik bland psykologer ehh ?

jaja blir fastlegen til uka, må vel i det minste få meg noen happy piller ;)

Tusen takk for tipset igen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...