Gå til innhold

MAxtor disker


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

maxtor disker funker helt greit. ikke mer støy enn wd og man får fler gb for penga siine med kjøp av maxtor enn wd. maxtor sin 120gb har vel 114gb formatert mot wd sine 111 eller noe. har 2 stk maxtor diamond max 9 og er stor fornøyd med de. garantert ikke noe dårlig kjøp det.

er bare å kjøpe de siden de og er litt billiger enn wd også

Lenke til kommentar

jeg hadde 2x 160 gig 5200 rpm disker.. ganske gammle.. de ga fra seg en ganske høyfrekvent lyd.. men jeg er ikke så nøye på støy så etter en stund merka jeg det knappt.. på skolen har de maxtor disker, de kan jeg ikke si jeg hører utenfor kabinette, men q-tec strøm forsen er ikke akkurat stille (som vi da har på skolen)

Lenke til kommentar

Min WD 120 SE bråker mer enn DiamondMax 9-en min, som også er 120 GB. Dessuten, som en nevnte, får man mer ut av Maxtorene ved formatering. På min WD 120 får jeg 111 GB, på Maxtoren 114 GB. Og 3 GB er en del når en begynner å gå tom for plass. Har også en Maxtor 60 GB (se sig.). Men har ikke problemer med høyfrekvent lyd, som noen har nevnt. En kamerat av meg opplever f.eks. den høyfrekvente lyden på sin Maxtor. Kanskje noen er uheldige? Ikke vet jeg. Uansett så er jeg storfornøyd med mine Maxtor HD-er.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...