Gå til innhold

Kjøpte meg en Z-Note 2002 idag!


Anbefalte innlegg

Først vil jeg takke alle dere som hjalp meg ang. delt skjerm minne!

 

Jeg var og hentet meg en ny Z-Note 2002 idag. Hadde lest testen om den først og var litt skeptisk. Med tanke på støy. Men jeg hører ikke en dritt..! Kanskje jeg skulle vasket øra først..hmm...

 

Uansett så ser det meget bra ut så langt.

 

Og jeg må skryte av Lars "Zepto" Jørgen. Det er gutten så kan service! Hadde jeg spurt han om å legge ved en soft is så hadde han lagt den i en kjølebag også!

 

Skal prøve å svinge innom med pluss og minus etter hvert som jeg blir bedre kjent med maskinen.

 

Og Zepto kan jeg virkelig anbefale! Spør etter Lars Jørgen!

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Oppdatering!

Etter å ha brukt maskinen en lite stund viste deg seg at den slo seg av under belastning. Det gikk ikke engang å se film på den!

Mulig jeg fikk en mandags PC. Ringte Zetpo for å høre om de kinne hjelpe. Selv tenkte jeg at det var dårlig med kjølepasta mellom pros.vifta og kjøleribba. Men nei, etter en knapp dag ringte de og sa at det var feil på HK. Dagen etter hadde jeg en ny maskin!

Jeg så for meg mulige problem senariorer med Zepto om rep. av maskinen. Men, neida, de var like proffe og høfflige som da jeg kjøpte den! Jeg har i hvertfall ikke noen problemer med å annbefale Zepto til noen!

Lenke til kommentar

Med fare for å gjenta meg selv: Du er ikke alene om å få god service hos Zepto. Til dags dato har de gitt den beste oppfølgingen på et produkt som jeg noensinne har opplevd av noen butikk eller produsent, uavhengig av produkt. Det virker som om ett døgn er det maksimale de lar deg vente før de har ordnet alt. Jeg håper de klarer å drive lønnsomt; det fortjener de.

 

LEK

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...