Gå til innhold

N79 Active Edition


Ronners

Anbefalte innlegg

  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse
Vurderer å kjøpe N79 Active Edition. Smart med pulsmåler til telefonen, men ganske håpløst å løpe med hvis man skal sjekke pulsen underveis. Er det noen som vet om det medfølgende pulsbelte fra Polar også kan synce med vanlige Polar klokker?

 

Jeg vet ingenting om pulsfunksjonen til N79, men bruker min N82 til treningsturer sammen med separat pulsklokke. Her er mine erfaringer: Enten det er langrenn, (terreng)sykling, alpint, topptur (både på ski og til fots) eller kajakk, fungerer SportsTracker utmerket. Særlig gøy er det å eksportere til Google Earth-format og maile til alle som ikke gadd å bli med på turen. Batteritiden er derimot ikke bra når man bruker GPSen, man kan ikke regne med at det holder mer enn 6 timer selv med fulladet batteri. (Jeg har kjøpt ekstra batteri sånn at jeg er sikker på å kunne ringe Røde Kors dersom kompisen blir kvestet. I tillegg, når du faller på magen og brister skjermen som koster en tusenlapp å skifte, kan du angre på at du ikke hadde et billig plastdeksel.)

Lenke til kommentar
(...) Er det noen som vet om det medfølgende pulsbelte fra Polar også kan synce med vanlige Polar klokker?

Jeg har N79 Active funker knall. Tror ikke at det funker med Polar klokker. Pulsbeltet som kommer bundlet med N79Active bruker blåtann, og det gjør vel ikke polar klokker (så vidt jeg vet).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...