Gå til innhold

Hvordan kan man øke kapasiteten i ordlisten på Nokia mobiler?


haarp

Anbefalte innlegg

Jeg bruker Nokia N95 og E51. Når T9 ordliste er aktivert, kan man legge til ord som ikke finnes i ordlisten. Hvis man f.eks. vil skrive "synthesizer", så finnes ikke dette ordet i ordlisten. Man kan da stave ordet, og legge det inn. Problemet med dette, er at det er store begrensninger på hvor mange ord man manuelt kan tilføye ordlisten. Etter hvert vil eldre ord bli erstattet med nyere ord, og bli slettet.

 

Spørsmålet er: Er det noen som vet om et program til symbian s60, 3. versjon som kan løse dette problemet? Alle bidrag mottas med stor takk!

Endret av haarp
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mao: Det er en begrensning på hvor mange ord man manuelt kan legge inn i ordlisten på Nokia mobiler. Hvis man skriver et ord som ikke allerede er i ordlisten, kan man stave ordet. Problemet er at man kan gjøre dette et begrenset antall ganger. Hvis man f.eks. vil legge inn ordet "multifunksjonell", uten å dele ordet, kan man stave dette ordet, og legge det inn i T9- ordlisten. Hvis man legger inn mange ord, vil de gamle ordene etter hvert bli slettet. Spørsmålet er: Er det noen som vet om 3. parts programvare, for å øke kapasiteten på T9 ordlisten på Nokia mobiler?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...