Gå til innhold

Hjelp med yrke og utdanning


Anbefalte innlegg

Hei, jeg er 15 år og skal snart søke meg inn på vgs. Har ennå ikke bestemt meg hva jeg vil bli og tenkte jeg kunne spørre om noen råd her. Er veldig interesert i data og vil gjerne ha meg en jobb innen dette. Finnes sikkert hundrevis av jobber innenfor data, men tenker på jobber med installasjon av programmer o.l. Har tenkt på å gå elektro og videre på dataelektronikk det andre året, men er ikke sikker på hva dette inneholder. Trenger altså ganske mange råd om utdanningsveier og potensielle yrker. lønn er ikke så viktig.

Takk på forhånd :):)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Allmenn gir deg større muligheter med tanke på høyere utdanning, yrkesretta gjør at du kommer fortere ut i jobb.

 

Det blir viktigere og viktigere med høyere utdanning, og det blir flere som tar det. Om du ønsker å jobbe med it vil jeg anbefale allmenn, og så kan du velge en ønsket it-linje etter det.

 

Det at du synes det er gøy å mekke på pc'er nå betyr ikke at det fremdeles er så kult om 3-4år.. Jeg var veldig glad i å skru pc når jeg var yngre, og det er fremdeles gøy å oppgradere egen maskin osv, men.. kunne aldri tenkt å jobbe med det. Jeg synes det er helt herlig å bare kunne gå til it-driftmannen å si at "pc'n min virker ikke", og han gidder heller ikke gjøre stort.. han bare ringer dell :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...