Gå til innhold

sony ericsson T68i DEN SUGER !!!!


Anbefalte innlegg

:grumpy: dere kan si hva dere vil om den mobilen , menjeg synes ennå den ikke er en god mobil. DEN ER KJEDELIG !!!! :x Og om jeg er ti år nå kan dere lure eller om jeg er den deiligste jenta dere noen gang kommer til å se slik som dere data folk sitter inne om dagen å bare snakker om masse bla bla bla på nettet skaff dere et liv og skaff dere en ny fet MOBIL !!!!!! natta alle sammen og koz dere med den mobilen dere har bare dere er fornøyde !!! :D :smile:
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
:grumpy: dere kan si hva dere vil om den mobilen , menjeg synes ennå den ikke er en god mobil. DEN ER KJEDELIG !!!!  :x Og om jeg er ti år nå kan dere lure eller om jeg er den deiligste jenta dere noen gang kommer til å se slik som dere data folk sitter inne om dagen å bare snakker om masse bla bla bla på nettet skaff dere et liv og skal dere en ny fet MOBIL !!!!!! natta alle sammen  og koz dere med den mobilen dere har bare dere er fornøyde !!! :D  :smile:

 

Høy selvtillit, ihvertfall :lol:

Lenke til kommentar
:lol:  HEHE neida jeg skal ikke si noe er her jo selv, men jeg derimot hadde nå teng meg en liten lur.. hva med deg `? kanskje lurt å sove litt det er jo en dag i morra oxo du kan jo være her da oxo  :wink:  :lol:  

 

snakkes

 

Koz ingrid

 

Må vel kose puta snart, ja..

Jupp, fiser nok innom en kjapp tur i morra og..

ETTER at jeg har vært ute HelE dagen. hehe :yes:

 

God natt.. :wink:

Lenke til kommentar
Hva driver dere med ute om dagen? Det er når solen er på vei ned og utepilsen er på sitt kaldeste jeg trives best ute.

 

Er riktignok ikke gammel nok til slikt jeg da.. :roll:

Men en god og kald SoFT icE i sola, det er godt det.. :D

Kanskje i kombinasjon med utepils??

Vet ikke..

hehe

Lenke til kommentar
:grumpy: dere kan si hva dere vil om den mobilen , menjeg synes ennå den ikke er en god mobil. DEN ER KJEDELIG !!!!  :x Og om jeg er ti år nå kan dere lure eller om jeg er den deiligste jenta dere noen gang kommer til å se slik som dere data folk sitter inne om dagen å bare snakker om masse bla bla bla på nettet skaff dere et liv og skaff dere en ny fet MOBIL !!!!!! natta alle sammen  og koz dere med den mobilen dere har bare dere er fornøyde !!! :D  :smile:

 

:lol: @ ingrid...

 

Jaja kjerring... etter din oppførsel og skrivefeil og dømme så kan du ikke være særlig eldre enn 10 år... Hva er det med T68i som gjør den så kjedelig da? Hadde vært kjekt om du kunne begrunne svarene dine... Og jeg tror nok alle kjerringene jeg har sett er deiligere enn deg... Ikke att jeg har sett deg da, men etter oppførsel å bedømme kan du ikke være mykke til kjerring... Og jeg tror nok att min liv er mykke mer knall enn din liv... jepp jepp... jeg er så full jeg nå... nett komt hem fra fest, så kanske på tide å sove litt.. så godnatt folkens... sov godt...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...