Gå til innhold

Astonia 3.5, 35MB Isometric MMORPG, trenger spillere!


Anbefalte innlegg

ASTONIA III

 

Astonia er et MMORPG spill, som kjøres av 2D motorer, men kan oppfattes som 3D. Spillet er produsert og lansert av et tysk firma kalt "Intent Software". Spiller ble laget i 1997, og den tredje versjonen av den kom ut i 2002, mens selve 3.5, remaken av 3, kom i 2007.

 

Grunnen til at jeg lager denne posten, er for å fange folks interesse i det, og samtidig få flere nordmenn inn i spillets-spenning! Som jeg vet om, er jeg den eneste nordmannen i hele spillet.

 

 

Astonia er et veldig lite spill, akkurat nå er det kun 65 spillere på. Men det er ikke mindre morsomt på grunn av det.

 

 

Jeg har spilt Astonia 3 siden 2004, og begynte med 3.5 når det kom ut i 2007, og begynner ikke å bli lei det enda. Grunnen til at det er så avhengighetsskapende, er av flere grunner, men noen av dem er det unike systemet hvordan du raiser characters.

 

 

astonia1ox2.jpg

 

 

Der der du meg (I midten ved treet, han som heter Exes) i midten av "hovedstaten" i Astonia, Aston. Kan på mange måter sammenlignes med Ironforge eller Orgrimmar i WoW, er der det meste av trades og mye annet skjer.

 

Du er også helt nede til venstre alle skillene mine, som er unikt med Astonia. Det er de som du bruker til alt av fighting, og også noen som brukes til f.eks. trade, og hiding. Du raiser de etter hvert som du får experience, og hvordan du raiser dem har ingenting med level å gjøre, du kan ha 100 attack på level 50 hvis du føler for det.

 

Noe annet unikt er gear. Istedenfor å være 100% avhenging å få de riktigte dropsa, så lager man gear selv her, ved hjelp av orbs. Man "penter" (vanskelig å forklare, du er borti pentagrams og dreper demoner), og alt man trenger å gjøre er å farme her som gir deg bedre gear. Eventuelt kan du levle høyt uten å gjøre dette.

 

 

PvP

 

Men noe av det artigste i spillet er PvP. Det finnes generelt 3 typer PvP i Astonia.

 

 

Den ene er arena fighting. Helt vennskapelig alle vs alle fighting, som ikke er noe verre enn at du har morro. Dør du så spawner du like i nærheten uten å tape noe, og vinner du så vinner du ikke noe annet en bragging rights.

 

 

 

Det som er mest populært av PvP er raiding, eller clan wars som mange ville ha kjent det. Clanen din, med allierte, kan angripe, eller blir angrepet av en annen clan. Clan vaultet (Tar ca 40min å drepe hvis ingen forsvarer) blir angrepet, og hvis det dør, så mister clanen 10% av "helsa". Hvis denne helsen når 0, og så -10, så dør clanen.

 

Det som er artigst med dette, er at en level 20, kan heale en level 80 warrior, og gjøre en stor forskjell. Evt. kan 3-4 level 50s ta en level 70. Ofte kan et raid angrep bestå av 5-10 personer, hvorav alle er ganske sterke.

 

 

 

Den tredje måten å gjøre PvP er spawning. I spawning går du og andre fra clanen din og sloss mot folk som er rundt din level. Er du level 20 går du for eksempel til max level 20 spawn. Det finnes ca 20 slike max spawn levels i Astonia.

 

Der slåss du for en clan juvel, som er clan helse poeng for clanen din. Hvis du vinner den, gir den poeng basert på levelen til spawneren. Ofte kan det bli kjedelig 1vs1 fighting, men like ofte kan det bli syke 1vs2 fights, som er noe av det sykeste jeg har vært med på, er et sykt rush. Vinner man, så er det veldig bra spilt, og man får ofte en del respekt da, siden spillet er så lite, så hører de fleste om sånt. Taper man, så er det som oftest "Jaja, var moro likevel da".

 

 

 

Negative ting

 

 

Selv om jeg kanskje ikke burde nevne det, synes jeg at det er like greit, enn at dere prøver det og finner det ut der. Det er noen få ting jeg ikke liker med Astonia, og som jeg regner med nye spillere ikke blir å like i det hele tatt. Ramser dem opp her helt enkelt.

 

- Click and move

- Bare en resolution i window mode

- Ca 1 sek delay på alt man gjør (Ekkelt i begynnelsen, men du blir vant til det, tro meg, ikke la dette avgjøre noe.)

- Lite updates pga av en syk developer.

- Dårlig grafikk, noe kan være vanskelig å lese noen navn

- Lite community

- Du bruker Alt til å kaste spells, som kan bli vondt i tommelen etter noen timers spilling.

- En del scamming, men det meste blir tatt og scammere banna rimelig fort. Det finnes et sikkert system når det gjelder trading, men du har også den enkle når du bare gir pengene til noen, og så gir han deg items, uten noe trade screen. Er som oftest slik de fleste scams blir gjort.

 

 

 

Positive ting

 

Jeg vil også nevne noen svært positive ting med Astonia, som jeg syns burde nevnes.

 

- Krever ingenting av PCen. Har kjørt Astonia på en maskin fra 98 med Win98 installert, 48MB ram, 233Mhz prosessor og gud vet hvilket skjermkort, uten noen problemer.

- Du kan ha flere kontoer, og ha flere vinduer åpne uten problemer. Så du kan transfere items uten problem mellom karakterer, eller spille på flere hvis du vil.

- Gratis, men betaler du 10 dollar (60kr ca) eller 4k ingame (Ganske lite, selv kan jeg tjene ca 2k om dagen hvis jeg gidder å bruke 20 min, krever ikke noe mer enn en level 30, som jeg selv bruker 2-3 dager på å lage), så får du noen bonuser, som større inv hovedsaklig. Ellers kan du bruke bedre gear (Unødvendig til level 60) og har server login priority, men det har ingenting å si.

- Kjører du i window mode kan du ha 3-4 vinduer oppe og ha dem ved siden av hverandre, og være din egen partner i quests, PvP eller hva du vil. Du er ikke avhengig av en russisk Leeroy wannabe til å gjøre en quest som tar 5 min vanligvis.

- INGEN bots

- Aktiv GM, moderators som er i spillet, snakker ofte, og spiller spillet.

- Egne folk som er ansatt for å hjelpe nye spillere.

- Lite community, alle kjenner hverandre, som oftest en god ting, hvis du quester med en, så finner du han neste dag.

 

 

 

Hvis du har lyst til å prøve det, kan du alltids spørre om hjelp på info channelen, eller trykke F11 for hjelp.

 

 

 

Og for å nevne det, nå som jeg er ferdig å skrive, er det 127 stk online.

 

 

astonia2kq3.th.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sikkert veldig bra det spillet der. Men det er det å prøve det, spille en del timer,

og så skjønner man hvor bra det egentlig er. Er lettere å overtale kompiser til sånt.

 

Jeg spilte eg spill kalt Xenimus i 6-7 år.

Skikkelig dårlig grafikk, ca. like mange spillere og pek og klikk.

Men når man først har prøvd det, så merker man hvor bra det egentlig er.

 

Hvis du liker det der, så liker du helt sikkert xenimus.

Ganske enkelt et genialt spill, laget av en person og et par medhjelpere.

Tror det er en del norske igjen der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...