Gå til innhold

BK: Øyne jeg gjerne skulle sett oftere...


Gertab

Anbefalte innlegg

Hei! Litt bilfoto idag. Ble en liten bit av en nissan skyline i en spenstig farge. Croppet det i bunnen da jeg syntes det ble et bedre utsnitt og kansje litt mer forførende :) Helt på jordet her eller hva tror dere?

 

post-104402-1231369653_thumb.jpg

 

Exif er blender 2.8, brennvidde 37mm(x1.6) og iso100. Kun vanlig etterbehandling for litt spenstigere kontrast og farger.

Endret av Gertab
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Førsteinntrykket var veldig godt. Frekt utsnitt, fine farger og fin skarphet der fokusen sitter. Dog så tror jeg at jeg ville hatt bittelitt større dybdeskarphet slik at hele lykta blir like skarp. Man kan se det på dråpene på venstre og høyre side for lykta, at de til venstre er litt skarpere enn de til høyre. Muligens bare flisespikkeri og en unødvendig justering...

Lenke til kommentar
Dog så tror jeg at jeg ville hatt bittelitt større dybdeskarphet slik at hele lykta blir like skarp. Man kan se det på dråpene på venstre og høyre side for lykta, at de til venstre er litt skarpere enn de til høyre. Muligens bare flisespikkeri og en unødvendig justering...

Takk for kritikken og sier meg helt enig der. Desverre tok jeg bare bildet med største blenderåpning. Men det er jo dette en lærer av. Er ikke så ofte jeg lager "bilpanoramaer" :!:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...