Gå til innhold

Bærbar til videoredigering 15000,-


Anbefalte innlegg

En kompis skal kjøpe seg en bærbar til hovedsaklig redigering av hd-video. Foreløpig har vi tittet på studio 17 til dell men lurer på om det er noen alternativer som er gunstigere. Han vil ha en kraftig prosessor (hvordan er utvalget av firekjerner til bærbar?), 4gb ram, rask hd, blåtann, og en god skjerm. Blueray-brenner hadde vært å foretrekke. Skjermkort er mindre viktig da han sier han ikke skal spille så mye. Noen som vet hva som finnes på markedet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dell Precision M6400.. er ikke 100% sikker på om den har det samme pekeplatedingsen som Precision Covet M6400 har, men her en film av det:

 

Covet versjonen starter på 25.000 m/ moms. den billigste starter på ca. 15.500..

 

Noen som ønsker å sponse meg med 10.000 så jeg kan kjøpe Covet? :D

Lenke til kommentar
Lurte litt på denne Hp hdx18-1000eo

 

er hp greie maskiner?

 

 

Har denne pcen selv. Er ikke mange pcer du finner med stor skjerm og høy oppløsning. Er ganske fornøyd, men kunne kanskje hatt utgangene bak og ikke på sidene. Ødelegger en del for evnt. bruk av ekstern mus. Pluss at de er nokså utsatt for å bli veldig slitt når man sitter med pcen i sofaen og liknende. Er ikke så fan av de trykkfølsomme tastene over tastaturet. Spesielt volumknappen som man bruker flere ganger daglig. Må liksom trykke litt før den reagerer. Og WLAN Off/On-knappen er lett å komme bort i.

Det kan også føles som om pcen ikke henger ordentlig sammen, litt knirking her og der hvis man trykker på diverse steder.

Ellers synes jeg pcen er helt topp. Det var den eneste jeg fant som oppfylte alle mine ønsker. Liker veldig godt den 18,4" fullHD skjermen og at det er EKTE 16:9 format.

Er for tiden i militæret og fikk den ikke for så lenge siden, så har ikke prøvd den på så mange områder, men kan ikke tro den vil være noe problem å bruke til videoredigering.

 

Anbefales

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...