Gå til innhold

Dynamic contrast 2.000.000:1, er det riktig?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den tven har led isteden for vanlig baklys, noe som gir den høyere kontrasten. Utifra hva jeg har hørt er dette flotte skjermer på de fleste områder, men det er en litt dårlig innsynsvinkel. Alt i alt så er tver med LED belysning et godt kjøp du ikke kommer til å angre på ;)

Lenke til kommentar

Dynamisk kontrast er helt meningsløst, er ikke noen som helst vits å se på det, det sier deg så å si ingenting. Det kan ikke sammenlignes med konstant kontrast. Kontrast generelt er vanskelig å forholde seg til da det ikke er noen fast satt måte å måle dette på, så produsentene gjør det litt som de selv vil. Helst bør man se på TVene selv og sammenligne, eller eventuelt lese tester for å se hva folk mener.

Lenke til kommentar

Kontrast er forskjellen mellom det lyseste og mørkeste i ett bilde. Mens med dynamisk kontrast er det det mørkeste ved i et bilde og det lyseste i et helt annet bilde, altså ved en lengre lys eller mørk scene. Med en slik variabel lysstyrke kan man derfor oppgi ett langt høyere kontrastforhold enn hva apparatet klarer i ett og samme bilde. Derfor ser du mange TVèr oppgir dynamisk kontrast, så ikke se etter dette; se helst etter skjermkontrasten da det er mer reelt. Det er riktig det Vipera sier her, det beste er å gå å se på apperatet selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...