Gå til innhold

flere som er plaget med dårlig batteri på LG KU990?


Gega

Anbefalte innlegg

Heisan.

 

Kjøpte denne telefonen på lørdag og har måttet lade den 3 eller 4 ganger allerede. dette er jo tragisk. hadde den på lading over natta og ganske nøyaktig et døgn etter så har den bare 2 streker igjen..dette blir for dårlig. og jeg bruker ikke telefonen så veldig mye.

 

Etter første lading så klarte ikke telefonen 2 døgn før den slo seg av...andre som kan bekrefte dårlig batterikapasitet eller er det bare jeg som har vært uheldig?

 

 

 

Geir

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

På siste lading klarte den 1 døgn og 9 timer med minimal bruk før den slo seg av..

 

Jeg ringte kjedehuset idag for spørre om jeg kunne benytte meg av angrefristen men det kunne jeg altså ikke selv etter 5 dager siden jeg hadde tatt telefonen i bruk...men jeg lurer på hvordan jeg ellers skulle kunne bli missfornøyd med telefonen om jeg ikke fikk lov til å prøve den først..

 

Kan dette virkelig stemme, at jeg ikke kan benytte meg av angrefristloven om jeg tar telefonen i bruk????

Lenke til kommentar
Kjøpte du den uten abbonnement?

 

 

 

Med abbonnement...eller det vil si et års binding av abbonnementet mitt som jeg har hatt i masse år...tenkte som så at siden jeg mest sannsynlig kommer til å ha telenor enda en god stund fremover så kunne jeg like godt benytte meg av denne løsningen...

 

 

 

Geir

Endret av Gega
Lenke til kommentar
Er det virkelig ingen andre enn meg som synes denne telefonen har en bedriten batterikapasitet eller er jeg den eneste som har vært uheldig å få en "mandagstelefon"????

 

Har slitt litt med kapasiteten på Viewty'en, men har ikke opplevd sånne situasjoner.. Men, har måttet lade den 2 ganger om dagen noen ganger, eller mer.

Dette er tingen som virkelig sluker strøm på min telefon og du kan forhindre det slik: Ikke sett musikkspilleren på pause og legg den i bakgrunn, da tømmes batteriet på tja, 1-halvannen time. Men, dette kan jo og være et spørsmål på din definasjon av ``minimalt bruk``. Hadde T610i før LG KU990'en og den kunne man jo ha på i flere uker med litt forsiktig men med stor skjerm(det hjelper på hvis du skrur ned lysstyrken på minimum når kraftig belysning ikke trengs)så blir det jo naturligvis dårligere kapasitet. Og 1000mah er jo ikke akkurat noe en roper jippi for...

Men, jeg har nå hatt telefonen i over et halvt år og opplever ofte å måtte lade den hver dag med normalt bruk, gjerne flere ganger hvis den brukes mye.... :ermm:

Men har nå tenkt å bytte til Touch HD :dribble: Har aldri sett maken til rå telefon :innocent:

Lenke til kommentar

Takk for ditt innlegg.

 

Så med andre ord så har det ikke så mye for seg å sende denne telefonen inn for skjekk?

LG KU990 er bare generelt dårlig når det gjelder strøm...Dette er så typisk...man leser masse positivt om en telefon men når man kjøper en selv så oppdager man at folk skryter mye av et produkt bare fordi man har kjøpt det selv :!:

 

Nei og nei...så da er det bare å gå tilbake til trauste og trofaste Sony Ericsson eller Nokia...gidder ikke å ha en telefon som må være tilkoblet 230v anlegget for det meste...nesten så man kan kalle KU990 for "fast installasjon" :tease:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...