Gå til innhold

Endelig klart for «Home»


HCG

Anbefalte innlegg

Nettsiden Times Online skriver at det mye omtalte og forsinkede nettsamfunnet «Playstation Home» endelig er klart til lansering, og skriver at tjenesten slippes i løpet av de neste ti dagene. 

Markedssjef for Playstation i Norge, Morten Christoffersen, bekrefter over Spillmagasinet at «Home» lanseres i løpet av desember. 

 

- Det er en betaversjon som lanseres, som er åpen for alle. «Home» er likevel et omfattende og fullverdig produkt, men brukere vil oppleve at tjenesten vil utvikle seg veldig etter lansering, sier Christoffersen. 

 

Home vil bli tilgjengelig via en oppdatering av systemvaren i Playstation 3, og er gratis å bruke. 

Gigantisk community i 3D 

 

 

Home skal bli et gigantisk community av online PS3-brukere om Sony får det som de vil, og det er liten grunn til å tro at de ikke klarer det. «Second Life» skal ha over 15 millioner brukere. 

 

I communityet kan brukere bevege seg rundt i en tredimensjonal verden, besøke, snakke med, spille med og - ikke minst - date andre mennesker. 

Skap det digital deg 

 

Stammen i communityet er en avatar som du kan modellere til å likne deg selv, eller den du helst vil være. 

 

Med figuren din kan du nå rusle rundt i en stor og, etter hva vi har sett, en futuristisk verden befolket med andre PS3-spillere. 

 

Noen områder er dedikerte til egne spill og du har din egen leilighet som du kan innrede med møbler, kunst og din unike utsikt, og vise frem til dine nettvenner. 

Slå på steroen 

 

 

En av ideene Spillmagasinet liker spesielt godt er at musikken, bildene og videoene du har lagret på konsollen blir tilgjengelig i leiligheten din. 

 

Vi har ikke sett nøyaktig hvordan dette fungerer, men musikken kan blant annet spilles av på din digitale stereo, og venner du har på besøk kan høre på den musikken du har lagret på maskinen. Sikkert en funksjon platebransjens setter pris på. 

Hall of Fame 

 

 

I likhet med bilder, filmer og musikk kan brukerne vise frem trofeer fra prestasjoner de har klart i ulike spill i «Hall of Fame», en idé Sony har knabbet fra Microsoft. 

 

En kan også vise frem andre spilleres trofeer og trofeer fra spill du ennå ikke har kjøpt, uten at vi kan forstå hvorfor det skulle være interessant utover å være ren reklame. 

Produktplassering? 

 

Det vil være mulig å utforske et større område en ditt eget hjem i Home. Ved hjelp av et slags verdenskart skal du etterhvert kunne gå til områder som ikke er spillrelaterte, forklarer sonysjef Phil Harrison. 

 

- Vi forestiller oss at folk kan besøke områder gjort tilgjengelig av store drikkevareprodusenter, kule klesmerker, plateselskaper og til og med butikker, magasiner eller nettsider, sier han. 

 

Det er dermed klart at Home ikke bare er en hyggelig tjeneste fra Sony til forbrukerne, men også et område hvor selskapet skal kunne selge både varer og reklameplass.

 

,,Kilde,,

 

Hvis du hvil ha lukket beta klikk her.

Endret av HardC0re Gamer 1997
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ved hjelp av et slags verdenskart skal du etterhvert kunne gå til områder som ikke er spillrelaterte, forklarer sonysjef Phil Harrison.

 

Nå er det vel en stund siden Phil Harrison sluttet i Sony og startet i Atari.....

 

Stemmer det og det Hall of Fame greiene kommer ikke med en gang. Halvparten av den artikkelen er informasjon som kom når Home var tidlig i utvikling.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...