Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Ny bil til 400k(-500k?)


drz

Anbefalte innlegg

Jaja jeg vet dere har rett i alt dere sier, men jeg føler at japsene blir litt "kjedelige". Hvis vi skulle vært 100 % fornuftige så hadde vi kjøpt en Mondeo eller en superb.

 

Er ikke at vi har lyst på et statussymbol (da hadde vi kjøpt en range rover vouge til 350k) men jeg føler at audi/bmw har det "lille ekstra" i forhold til feks mondeo eller superb. Begge er kjempebra biler og om folk sjekka LITT mer rundt før de shoppa bil så burde de fleste i Norge ha kjøpt dem.

 

 

Nja, rett har vi ikke nødvendigvis :)

Forrige bilen min var en 318i E46, og jeg var lenge fast bestemt på å fortsette med BMW.

Men så begynte jeg å kikke rundt og falt pladask for Accorden.

 

Ingen tvil om at Audo og BMW er gode biler (fader'n har en A6 som jo er en drøm å kjøre).

De er jo også et hakk eller to dyrere om man skal ha velutstyrte biler.

 

Jeg støtter deg på det at folk bør sjekke litt mer rundt før de kjøper bil, for det begynner å bli litt traust med så mange Avensiser, Passater, 5-serier, A6'ere, Mondeoer, etc på norske veier.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Lexus har en litt "gamlefar"-feel over seg, spør du meg. Hondaen er sikkert fin den også (har sett en test av den på Fifth Gear - fikk god omtale), men den blir litt snau i selskap med BMW 5-serie.

 

Det var det værste argumentet jeg har hørt. BMW har kebabtralle-fel over seg, mercedes har taxi-feel over seg. Og jeg skjønner ikke hvordan du kan kalle en sportslig bil som IS for bestefar-feel?

Lenke til kommentar
Lexus har en litt "gamlefar"-feel over seg, spør du meg. Hondaen er sikkert fin den også (har sett en test av den på Fifth Gear - fikk god omtale), men den blir litt snau i selskap med BMW 5-serie.

 

Det var det værste argumentet jeg har hørt. BMW har kebabtralle-fel over seg (men ikke de nyeste), mercedes har taxi-feel over seg. Og jeg skjønner ikke hvordan du kan kalle en sportslig bil som IS for bestefar-feel?

 

Ja de eldre bmwene har kebabtralle spikret opp i frontruta, og gjerne litt eldre mercedes e klasse lyser taxi. Men lexus har hatt et litt bestefar stempel, selv om lexus is har rettet det litt opp. Hvis jeg fikk en IS tilbudt til meg så ville jeg heller hatt en jaguar xf =)

Lenke til kommentar

Spørst jo litt hvor man er. Her på vestlandet ser man ikke på BMW som "kebabtralle."

 

Skulle jeg kjøpt så dyr bil hadde jeg kjøpt en bruk A6 eller BMW 5 serie som det står mellom her? Da med Quattro og manuell. Da blir den lett å selge, og du får en glimrende god girkasse ( begge modellene i denne prisklassen har gode kasser) og du får noe ikke alle har ( alle har jo tiptronic/automat i disse dager)

 

Ang. IS 250... Den er ikke sååå sportslig syntes jeg. Den er tung, og gjør bare 0-100 på rundt 8 sekunder. IKke imponerende ( ikke tregt heller da) men jeg ser ikke på den som spesielt sportslig. Men det er en bil som ikke alle har, den er fin, og bakhjulstrekk. Tror den er god å kjøre, og har bra inneklima. Men den er ikke ekstraordinært bra value for the money syntes jeg. Det er ingen av disse bilene, men det er heller ikke så mange som er bedre?

 

Ville nok gått for en A6 med dieselquattro til denne prisen. Hvilken modell dette er må du nesten se an på markedet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...