Gå til innhold

Laste ned filmer og serier til konsollen?


k1ngkong

Anbefalte innlegg

DVD-spilleren i Xbox er iallefall ikke mye å skryte av om du tenker å bruke denne til å se film. Sammenlignet med min andre DVD-spiller (Nad Viso Two) faller Xbox helt igjennom på bildekvalitet. Nå forventet jeg heller ikke at DVD-kvaliteten på Xbox skulle matche den av en dedikert DVD-spiller, men XBoxen skuffet alikevel.

Endret av GTB
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Huff, mange som mener både ditt og datt om Xbox/PS3.

 

Faktum er at de to er nøyaktig like gode på mediemuligheter. Hvorfor? fordi begge støtter TVersity som streamer alt av formater on-the-fly fra PCen din. Hvis PCen din klarer å spille det av, så klarer TVersity det også. Og det må jo være mye bedre å ha filmene lagret på PCen enn å manuelt måtte kopiere alt over til en annen harddisk?

Lenke til kommentar

Nå har jeg ikke brukt TVersity på en stund. Men i starten var det veldig mye stress med det. Antar at det går ganske smooth nå. Så det er jo en grei løsning.

 

Men så er det nok mange som er i en situasjon som meg, der bærbar hardisk er tingen. Har en bærbar maskin jeg stort sett bruker til alt. Denne pakkes ned og tas med rundt forbi. Ganske greit sånn. Bakdelen er at det ikke er en maskin som typisk står på når den ikke er i bruk. Derfor er en ekstern hardisk som alltid er koblet til PS3 en veldig grei løsning. Så slipper jeg å skru på PCen også når jeg skal se noe på TV.

 

Så det at de er begge like gode fordi de støtter et alternativ er litt sneversynt i mine øyne. Det er som å si konsollene er like gode på spill fordi begge kjører Burnout Paradise i 60fps.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...