Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Blir jenter mer og mer bitchy jo eldre de blir?


Anbefalte innlegg

Jeg har en liten teori her som jeg har tenkt litt på i det siste. Og det er nemlig om mange jenter blir mer og mer bitchy etter hvert jo eldre de blir?

 

Dette er noe jeg har merket godt selv, særlig i det siste. Jeg går selv i 3. klasse på VGS og prater mye med jenter på både min alder og de litt yngre. Og en ting jeg har merket er at det på en måte er mye enklere å prate med de som er litt yngre, de er liksom ikke så forhåndsdømmende. Nå syns jeg nesten det er enklere å prate og ha forhold med de litt yngre, av flere forskjellige grunner egentlig.

 

En av grunnene til dette er jo så klart selvtillit, og de fleste har vel litt mer ubevisst selvtillit når de snakker med de som er yngre og "underlegne", noe som er helt naturlig. Men allikevel vil jeg ikke si at det bare er det, for i mitt tilfelle er jeg like rolig uansett i hver situasjon, uavhengig av hvem jeg prater med føler jeg. Men det er ett eller annet med at de har mer respekt for oss litt eldre, og virker mer interesserte i oss.

 

Etter å ha opplevde en del av dette selv i det siste, begynner jeg nesten å tenke at det er mer normalt at ei jente er sammen med en som er litt eldre, enn en som er like gammel som seg selv. Selv om jeg veit at dette ikke er sant, og at det er veldig individuelt, så er det den følelsen jeg har nå.

 

Jeg kunne sikkert ha skrevet mer om dette, men jeg ønsker å høre litt av deres meninger også, for det hadde vært interessant å høre hva dere mener også.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
De blir ikke mer bitchy, bar mer kalkulerende. Ellers så er kvinner _alltid_ på jakt etter en mann som er over dem økonomisk, sosialt og aldersmessig. slik er naturen. Ingen grunn til å gruble over, bruk heller kreftene på å innrette deg etter det.

 

Neinei, skjønner. Bruker egentlig ikke veldig mye tid på å gruble over det heller, har bare tenkt litt i det siste ettersom jeg har erfart nettopp dette selv. Og er ikke alltid det er så negativt heller.

 

Men er ikke helt enig av det for de fleste jenter er viktig at mannen har en solid økonomi. Det er en ting som heller er en bonus, og ikke noe spesielt avgjørende, selv om det for noen jenter kan være det.

Lenke til kommentar

Går på VGS selv og er litt eldre enn de fleste andre.

 

For min del treffer jeg da både yngre jenter på skolen 15-20 år og i andre sammenhenger eldre kvinnfolk. Selv synes jeg det ofte er lettere å ha med eldre damer å gjøre. Hvorfor? Fordi de som oftest kan være rimelig direkte og har mye mindre bekymringer for å bli avslått.

 

Som Veggin under presiserer at eldre kvinner oftere har sine egne meninger, få 15-16 åringer jeg har møtt som har det.

 

Kun min erfaring.

Endret av Cape
Lenke til kommentar

Ikke for å gå hardt ut mot deg, men det du sier selv, at de yngre har mer respekt og føler seg mer underlegne ovenfor gutter som er eldre, gjør kanskje akkurat det at du syns det er lettere for deg å forholde seg til de.

De klarer ikke å stille seg like kritisk til deg og det du gjør/sier som jenter på din egen alder gjør, og godtar mange ting lettere enn eldre.

 

Men at jenter blir mer bitchy med alderen tror jeg ikke trenger å være sant, men igjen, de har mer å farte med, vet mer, tørr å mene mer, noe som kanskje kan oppleves som bitchy.

Lenke til kommentar

Tja, forstår jo hva dere mener og ser at det også kan være noe av forklaringen. Og det er jo sant det dere sier, at de som har eldre har mye mer egne meninger og tør å stå for dem, men samtidig virker det som det bare blir vanskeligere og vanskeligere å "tilfredsstille" dem og gjøre dem fornøyde. Det virker ofte som de ikke har altfor mye respekt, og det er ikke bare på grunn av at de har egne meninger.

 

Men i motsetning til deg Cape så kjenner jeg mange 16-åringer som både har egne meninger og tør å stå for dem, så der er jeg ikke helt enig med deg. Men så klart, mange av dem har ikke det og er såkalte tiltere, men allikevel syns jeg ikke at man skal skjære alle under en kam.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...