Gå til innhold

Warhammer Online: Instancer i WAR - Et par spørsmål


Anbefalte innlegg

Er da blitt lvl 12 og så på en side at det er et instance lvl 12-18 i byen på Chaos siden. Lurte litt på hvordan dette fungerer, mtp grupper, finne grupper. Hvor er instancet forøverig ?

 

Så lurte jeg også litt på hvordan det er med instancene i war.. er de alrighte for å skaffe litt gear og xp eller lønner det seg og fikse gear og xp med scenarios og quests ?

 

Ellers takker jeg om noen har linker til info om instancene =)

 

Takker på forhånd.

 

-Hau

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Å finne grupper gjør du nok lettest med å ha en guild å spørre i. Instancet er øst for flight master nede i en slags arena. Xp er det ikke mye av, siden dere er så mange. Derimot så får du vel en del xp fra quests som tilhører instance. Loot derimot er det godt med. Det fungerer vel i grunn på den måten at inne i instancen er det flere pq's dere må gjøre. er hvertfall slik i Mount gunbad instance.

Lenke til kommentar

Hei!

 

Har nå clearet store deler av Bastion Stairs (35-40-ish)

Det største problemet med instancer i WAR er at dersom man kræsjer så spawner man utenfor instancen. Og som de fleste vet, er ikke WAR så stabilt hos de fleste.

Ellers er det meget moro, men det er et par hakk vanskeligere enn de instancene vi alle var vant med i WoW til sammenligning. Men man kan kjøre dem i warbands om man vil ofre en god del xp. En god guild er absolutt å anbefale.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...