Gå til innhold

Ny pc fra acer- 6935G


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Førsteintrykket mitt er at den er relativt stille. Så skal det også sies at den gamle HP'en min bråkte übermye, så bare den var stillere enn den så var jeg fornøyd.

 

Til sammenligning bråker den omtrent like mye som min stasjonære, som består av 4x120mm. Nå har ikke jeg prøvd å spille med den enda, men da vil nok støynivået gå litt opp. Men igjen på langt nær så mys om min gamle bærbare.

 

Edit1:

Følgende er negative førsteinntrykk:

- Mye møkkaprogramvare ferdig installert.

- Det står på en medfølgende lapp at innstallasjonen tar ca 30 min. Ja, særlig. Her tok det så lang tid at jeg ikke gadd å ta tida. Selv Vista tok kanskje 30 min, men det tok lang tid å før den ble ferdig med å få inn mye av det man kunne klart seg uten.

- Man får ikke noe valg om hvordan man ønsker disken delt, disken blir automatisk delt i to under innstallasjonen. (Edit2: Enkelt å fikse i ettertid)

- Jeg har enda ikke klart å få den under 1GB ram, i snitt ligger den på 1,3GB +/- 300MB ved "kontorbruk".

- På produktsiden stod det at disken er på 320GB. Dette skal i windows tilsvare (320/1,024^3)=298GB. Disken er på 281GB. (Edit2: den er på 298GB, men 16,54GB har gått bort i noe som står som eisa-konfigurasjon, hva nå enn det er?)

- Det er litt mas ved oppstart som jeg ikke har klart å få bort, maser om å ta sikkerhetskopi bla.a.

- På hver side av pc'n, der strømpluggen skal inn på ene siden og det ser ut som at den kan låses på andre siden, der var det med to små runde plastikkdeksler. Når disse først er av er det umulig å få de til å sitte igjen.

 

Følgende er positive førsteinntrykk:

- Relativt stillegående, har dog ikke prøvd med spill enda.

- Bra skjerm med høy oppløsning (mye av grunnen til at jeg kjøpte den). Det kan kanskje virke litt smått i starten, og for eldre med dårlige øyer er det kanskje ikke å foretrekke, men jeg syns det er digg å ha "plass til mye" på skjermen.

- Multimediapanelet (til venstre for tastaturet) funker ok, kanskje litt "vond" volumkontroll, ikke alltid den reagerer slik man vil, men genrelt bra. Er dog spendt på hvor lenge den holder.

- Liker tastaturet, litt uvant å ikke ha venstrekanten helt ytterst på flaten, men det er nok en vanesak.

Endret av Finholt
Lenke til kommentar
- Multimediapanelet (til venstre for tastaturet) funker ok, kanskje litt "vond" volumkontroll, ikke alltid den reagerer slik man vil, men genrelt bra. Er dog spendt på hvor lenge den holder

 

 

Mitt fungerer ikke i det hele tatt.

Jeg fikk maskinen i dag.

Gjorde du noe for å få denne til å fungere?

Lenke til kommentar
- Multimediapanelet (til venstre for tastaturet) funker ok, kanskje litt "vond" volumkontroll, ikke alltid den reagerer slik man vil, men genrelt bra. Er dog spendt på hvor lenge den holder

 

 

Mitt fungerer ikke i det hele tatt.

Jeg fikk maskinen i dag.

Gjorde du noe for å få denne til å fungere?

Nei, min fungerte ut av boksen. La inn ubuntu (ubuntu studio for å være presis), og også der funker det uten noe ekstra dilldall.

Endret av Finholt
Lenke til kommentar

Ok, godt det da! Jeg har ikke prøvd å brenne ut noe backup enda, verken med den pop-upen eller imgburn, som jeg har lagt inn i ettertid.

 

En ting jeg har tenkt over i det siste, den blir ganske varm på siden av touch-paden, altså der man hviler henda når man skriver. Det er litt ubehagelig.

 

dvd-spilleren bråker også en del, merka det da jeg skulle legge inn ubuntu og nå når jeg legger inn Red Alert 3. For meg gjør ikke det noe, men dersom noe av intensjonen med pc'en var å spille av blue-ray plater og vise film, enten på pc'en eller på en ekstern skjerm, så er det ikke akkurat ideelt at den bråker såpass som den gjør.

 

Har også tatt i bruk fingeravtrykksleseren, den fungerer bra. Sleit litt med å få lest inn noen fingre, men gikk til slutt. Hender selvsagt at den leser "feil", men det funker greit.

Endret av Finholt
Lenke til kommentar

Jeg trur nok løsningen er at jeg må legge inn et brenneprogram som har skikkelig støtte (plugin) for å brenne dvd.

 

Jeg har sittet nå å spilt musikk i ca 1 time med grafikk effekter på i WMP uten at min er noe spesielt varm.

Litt lunken men ikke varm.

Men nå demper kanskje de ”flotte” klistermerkene noe. 

 

Jeg kjørte en dvd i går og da bråkte den bare med oppstart av platen.

Etter ca 30 sekunder inn i filmen så roet den seg helt ned og la ikke merke til den.

Lenke til kommentar

En ting som må nevnes er lyden.

Jeg har hatt en Dell maskin som hadde mye bedre lyd en gjennomsnittet på bærbare.

Men denne får Dell maskinen til å bleke helt.

Super fornøyd med lyden.

 

Sitter nå og ser på Pusur fra dvd. Ikke noe unormal støy fra spilleren. Legger ikke merke den lille suselyden i bakgrunnen

Eneste som forstyrrer er kjærringa. Hvordan skrur man lyden ned på de.

 

Puser filmen er i vanlig dvd kvalitet, men fy så bra bilde.

Endret av The DealMan
Lenke til kommentar

Ok, da er det nok ved mye avlesning og innstallering at den bråker mye, som de fleste andre spillere. Og nei, gloheit er den ikke, men den er betydelig varmere enn "romtemperert" for å si det sånn.

 

Prøvde litt Red Alert 3, satte alt på medium og full oppløsning (1920x1080), og det fungerer greit. Har ikke "hardprøvd" det enda, mer detaljer og over lang tid, det får komme senere. Kan hende det blir annerledes over tid, mer detaljer og med flere "units" med i spillet.

Endret av Finholt
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
God aften :D

 

Lurer på om noen av dere som har denne 6935g har testet den på diverse spill og har noen FPS og dele ut? på crysis, cod4 o.l.? Og andre evnt. kommentarer på dataen selv, har lest at acer dataene sliter litt med "bouncy" keyboards.. Men ellers så virker det som om de selger seg heller billigere enn andre merker med tanke på spec'en..

 

 

har så langt bare spillt WoW på min acer, nå er ikke WoW det spillet som krever mest her i verden, men kjører alt på max, med max AA man kan slå på i spille. no lag at all.

 

når det gjelder bouncy'e keyboardet, som jeg hadde, så var det VELDIG enkelt og fikse. er 6 "fester" (tror det var 6) på oversiden av tastaturet, og noen på siden og under, var bare og trykke festene på plass, så var alt 100% bra igjen :)

 

 

Yo, lurer på om Batteriet på acer aspire 6935g varer lenge? eventuelt Hvor lenge?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har ikke fått spilt så lenge med red alert 3, men jeg legger ikke merke til at den blir særlig varmere det vesle jeg har spillt. Har den stått på litt idle så har den omtrent blitt så varm den kan få blit. Jeg har fått spilt en del god gammel C&C Generals, og her merker jeg ingen forskjell, men det er riktignok noe eldre spill som ikke krever så mye i dag.

 

Jeg synes fortsatt at flatene på hver side av touch pad'en blir litt for varme, faktisk såpass at det blir ubehagelig klamt om man skal skrive en stund. Nå har ikke jeg testa andre nye bærbare, så om den er varmere enn andre kan jeg ikke si noe om. Men jeg syns det er litt ubehagelig å skrive over lengre tid. Kan godt hende jeg blir vandt til det og, for den del.

 

Jeg har ikke fått testa batteritiden, men på 70% starta den 1 time og 25 minutt, og viser nå 1 time og 40 minutt, så er nok ikke helt til stole på. Jeg vil anta at det er ca 2 timer, muligens mindre om man spiller og buker mye resurser. Men jeg skal la være å bruke strøm den første tida på skolen en dag, for å se hvor lenge den holder ved bruk av litt forskjellige "skoleapplikajsoner".

 

Uansett er nok ikke dette pc'en om det er batterikapasitet man vil ha.

 

EDIT:

Prøvde batteriet i går, og da jeg dreiv med skolearbeid (dvs programmer som office, ps og paint, firefox, thunderbird, spotify og pspice og matlab (simuleringsverktøy)), så hadde jeg igjen 20% av full kapasitet etter 1 time og 40 minutter, og med 20 minutter igjen, så et anslag på ca 2 timer er nok ikke så galt likevel, antageligvis mindre om man skal se film eller spille e.l. Skjermen var for øvrig på full lysstyrke hele veien, og pc'n var satt i "gjerrigknark"-modus, altså strømspare-modus.

Endret av Finholt
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Man får ikke noe valg om hvordan man ønsker disken delt, disken blir automatisk delt i to under innstallasjonen. (Edit2: Enkelt å fikse i ettertid)

 

Hvordan gjør du det? :)

Man kan gå inn på diskbehandling i Vista, og der kan man justere størrelsen på partisjonene (til en viss grad). Jeg fikk krympet C-partisjonen til ca 100GB (mer var ikke mulig, jeg tipper fordi dataene som allerede lå på c-partisjonen var spredt. Du finner nok mer info om du googler på "partisjon diskbehandling vista"). Jeg testa ikke (fordi jeg ville ha to partisjoner), men trur det også gikk an å slå de sammen.

Lenke til kommentar
Har også en 6935g, noen som har funnet en hmm til denne funderer på å bytte disk til en ssd, kjører xp på den funker fjell :) men om noen har funnet en guide til diskbytte hadde det vært kjekt. Ellers kan jeg nevne at cod 4 kjører veldig bra på maskina

Kunne også tenkt meg å kjøre win xp på den, men acer har ikke drivere på hjemmesida si. Hvor fant du xp-drivere?

Endret av Finholt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...