Gå til innhold

Litt problemer etter å ha satt inn nytt minnekort i N82


gustav

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Etter å ha satt inn nytt minnekort i min nye N82, har jeg oppdaget noen små problemer (så langt).

Når jeg går inn i innstillinger/generell/tilpasning/toner for å bytte toner på f. eks "ringetoner", får jeg bare opp "standardtone" som eneste alternativ (pluss det å laste ned fra Nokia). Det samme gjelder alle toneinstillinger i denne menyen.

 

Før jeg la inn det nye minnekortet lå det inne et hav av toner jeg kunne velge mellom (kunne f.eks. velge en av sangene jeg hadde på det gamle minnekortet). Det samme gjelder altså f.eks. klokkealarmtonen.

 

Da jeg la inn det nye minnekortet, formaterte jeg det ikke først, men det kan vel ikke ha noe å si? Jeg får jo spilt av musikken som ligger på dette.

 

Er det andre ting jeg burde ha passet på da jeg la inn det nye kortet?

 

Takker for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Altså, er du i tvil om at det du mangler ligger på det gamle korte? Jeg forstår ikke helt hva du spør om eller vil frem til? Det du beskriver er jo ikke noe problem, men en konsekvens.

 

Det åpenbare her er jo at du bør ta å kopiere det du savner fra det gamle korte over på det nye.

 

Eller er det noe annet du vil frem til her?

 

AKIRA

Lenke til kommentar

Takk for svar, det funket jo det :-). Men hva hvis jeg ønsker å bruke en favorittsang til vekkerklokken (klokkealarmen). Det lar seg ikke gjøre med denne metoden. Synes også telefonen har blitt dårligere til å kommunisere med det nye minnekortet på 8 GB. Derfor skulle jeg gjerne vite årsaken til dette, for så eventuellt rette det opp. Som jeg nevnte i en tidligere post formaterte jeg ikke minnekortet mens det satt i telefonen. Kan feilen ligge her? Eller er det en eller flere filer som på ett eller annet hvis ikke har blitt kopiert over på det nye kortet? Noen som har opplevd dette, og i tillegg har funnet en løsning? I så fall ville jeg gjerne høre om det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...