Gå til innhold

Erfaringer med Casio Exilim Z-75?


Anbefalte innlegg

Spørsmålet gir seg selv ut fra emnetittelen. Det dreier seg om det kameraet JP selger for under tusingen for dagen. Jeg skal en tur til Spania snart, og tenkte å ta med et billig kompaktkamera i tillegg til SLR.

 

Jeg vet at modellen tilhører de med litt liten optikk, og derfor ikke kan være 100% optisk. Spørsmålet er bare hvor dårlig det er? Eksponering og WB pleier å være ganske bra på Casio-kameraer, men hvordan står det til med skarpheten? Jeg kan jo søke etter bilder, men her på jobb er det ikke bra å holde på for mye med private saker. Med deadlines osv så har jeg ikke samme frihet som en del av våre IT-gutter som sitter på forumet :tease:

 

Anyone som har erfaring med denne modellen, eller andre modeller med samme optikk?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bitte lite og passer i en skjortelomme. Jeg har jo slr til når jeg er edru og oppegående, men kan finne på mye kreativt når jeg ikke er det også ;)

Gode egenskaper på høy iso er fint, og det samme er optisk skarphet. Men dette skal være et lommekamera, ved siden av et større og mer seriøst kompaktkamera/mFT? til byvandringer etc. Litt mer et rølpekamera, for å si det slik. Men det var interessant å lese at man kan få F40 eller 47 til rundt 1200. Hvor da?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...