Gå til innhold

Anmeldelse av AoC


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvorfor har ikke gamer.no anmeldt Age of Conan enda? Hadde regnet med en sedvanlig god og grundig anmeldelse innen en måneds tid, men nå er det gått tre måneder siden lansering...

 

 

Med mindre det er noen fra gamer.no som skriver innlegg her så er det jo ingen som kan svare. Ellers må du prøve å snakke med gamer.no, ikke i et forum

Lenke til kommentar

Så vidt jeg har forstått så utvikler de en ny metode å anmelde MMOs på etter å ha blant annet opplevd AO, som ble mye bedre over tid, enn ved starten. De hadde jo ihvertfall 1, muligens 2 anmeldelser av det.

 

Spørsmålet er hvor lang tid de ønsker å vente mellom release og anmeldelsetid, og dette må de vidreføre til andre nye MMO spill, så ikke forvent anmeldelse av Warhammer fra gamer.no i år for å si det slik.

 

17. August var vel 3 måneder etter "EA" starten, mens 23. August er vel den offisielle 3 måneder siden launch. Nå som den er overskredet, så kan jeg se for meg at enten er den forsinket, eller så venter dem til enten 4. 5. eller 6. måneden etter launch.

 

Dette kan gjøre MMO anmeldelser slitsomt for gamer.no fremover, men hvis de skaper en god standard med gode retningslinjer, så kan deres anmeldelser bli noen av de beste da MMO flest er langt fra "done" når de kommer i butikken.

 

Spørsmålet er om de legger inn noen nye elementer å måle da MMOs utvikler seg stadig, og blir betjent på en helt annen måte enn standardspill.

Endret av Atomics
Lenke til kommentar

Egentlig mener jeg en anmeldelse bør være av den utgaven av spillet som når butikkhyllene. Synes ikke man skal kunne satse på at anmeldelsene først kommer etter man har brukt måneder på å patche og fikse på spillet. Leverer man fra seg et uferdig produkt bør man straffes for det i anmeldelsen. Selvsagt patches og fikses alle spill på i etterkant, men man bør bestrebe seg på å være mest mulig ferdig, kan lett få en ukultur (man har det kanskje allerede) der uferdige spill går i trykken for så å ferdigstilles i etterkant på brukernes bekostning.

 

En løsning kan jo være å komme tilbake med en statusrapport/omtale av spillet et halvt år etterpå, i de tilfellene man har gitt spillet dårlig karakter og det er grunn til å tro at ting nå skal være bedre. Men har man først lansert må man finne seg i å få på pukkelen for åpenbare feil og mangler. At det er beta-versjoner som havner i butikkene er ingen tjent med.

Lenke til kommentar

Regner med at det er fordi de innser selv at det er vanskelig for dem å være nøytral når det er et norsk spill det er snakk om, det er bare å se på anmeldelsene i vg/dagbladet osv. og le.

Samme grunn til at norsk film og musikk blir så til de grader over-rated av norske journalister.

Lenke til kommentar

Å gi et spill toer på terningen, for også teste det igjen 5 måneder etterpå og gi det en sekser blir rart.. Da er det bedre å vente litt, og gi det EN fast karakter..

 

Om utviklerne skal virke særiøse, så vil det meste av bugs/mangler være i spillet etter noen måneder. (Om de virkelig er særiøse så er alt med fra start).

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...