Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dynamo'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Data
    • Butikker og verksteder (data)
    • Datamaskiner
    • Datautstyr
    • Maskinen fungerer ikke
    • Hjelp til kjøp og salg av PC
    • Operativsystemer
    • IKT-drift og sikkerhet
    • Overklokking og entusiastbruk
    • Internett og nettverk
    • Programmering og webutvikling
    • Programvare
    • Brukerbidrag
    • Tilbakemelding og artikkeldiskusjon
  • Spill
    • Generell spilldiskusjon
    • Konsoller
    • Finn noen å spille med
    • E-sport
    • Tilbakemelding og artikkeldiskusjon
  • Motor, trafikk og maritimt
    • Bil og motor
    • Elbil
    • Båt og maritimt
    • Trafikk
    • Diskuter artikler (Flynytt.no)
  • Økonomi og Juss
    • Juss
    • Økonomi
    • Privatøkonomi
    • Forbrukerrett
  • Fotball, sport og trening
    • Fotball
    • Trening og kosthold
    • Sport og idrett
    • Vintersport
    • Sykkel
    • Jakt og fiske (snarvei)
  • Politikk, religion og samfunn
  • Fritid
  • Helse, samliv og kjærlighet
  • Jobb og utdanning
  • Kultur, film og musikk
  • TV, lyd og bilde
  • Mobil, nettbrett og smartklokker
  • Foto og video
  • Off topic
  • Teknologi og vitenskap
  • Tilbakemeldinger

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 5 results

  1. Skiftet dynamo på volvo v50 2012, men ingen strøm inne i kupe, bilen er helt død ingen lys ingenting… noen ide om hva det kan hver ?
  2. Hei, jeg ønsker å få tak i en generator en fasa 5-20Kwh. så billig som mulig, helst gratis. Er det noen som vet hvor jeg kan finne en? Har sjekka Finn og Google, men finner ikke noe som er til riktig pris, trenger ikke være nytt.
  3. Har en bmw X3 som ikke vil lade batteriet har testet flere forskjellige batterier, når jeg ikke har tenninga på viser batteriet 12.4V og når tenninga er på viser den kun 12.8V. Varsel lampe går stadig av og på for batteriet under kjøring, byttet dynamo for ca 2 år siden. Kan det være multireima som er dårlig eller er jeg helt på bærtur?
  4. Hei! Har en Transporter 1,9 TDi - 2004 mod, som har sluttet å lade. Har ikke fått opp noe feilvarsel(ladelampe) i dashboard, eller noe annet. Sluttet plutselig å lade🤔 Er det noe sikring til dette? Eller er dynamo gåen - uten at ladelampe lyser? Spenningsregulator?? Finner heller ikke sikringsskjema til denne - hverken i medf. Bok, eller på nett. Setter umåtelig stor pris på litt hjelp😊
  5. Har hatt batterilampe på dash en god stund og må få det ordnet straks siden bilen skal på eu (har drøyet å sjekke feil siden den starter alltid og går). Startet med å gjøre noen målinger på batteriet. Før jeg startet motoren så målte jeg 12,9 volt på batteriet. Rett etter jeg startet motoren så målte jeg 12,2v på tomgang (uten å ha rørt gasspedal) Etter å ha trykket på gasspedalen en gang så målte jeg 14,5v på tomgang og den lå der stabilt. Hva kan problemet være? Dynamoen gir jo god ladestrøm men ikke før jeg har trykket inn gasspedalen.
×
×
  • Create New...