Gå til innhold

pOOf

Medlemmer
  • Innlegg

    1 649
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pOOf

  1. Jeg har mange klipp som jeg vil sette sammen til en lang film. Det eneste jeg trenger å gjøre er å kunne kutte ned lengde på noen av klippene, og sette inn tekst. Ingen redigering ellers. Vet noen om et enkelt program for dette? Helst gratis.

     

    Windows movie maker kræsjer bare på maskinen min. Har lastet ned noen andre programmer men de blir for avanserte, da jeg trenger noe helt enkelt.

  2. Tok du en SSD med Win 7 fra en maskin og flyttet den til en annen - uten å installere Windows på nytt?

     

    Da får du som regel problemer. Windows installerer drivere basert på hardware den finner i en gitt maskinen under installasjon. Hvis du flytter en SSD m/Win7 til en annen maskin så vil den benytte driverne til den gamle maskina. Det ender ofte med BSOD ...

    Ja, jeg gjorde det. Jeg er ikke så veldig kyndig, så har vel gjort en feil der ja.

    Men hvordan skal jeg kunne legge inne Windows på nytt på den nye maskinen, når jeg ikke får slått på maskinen?

  3. Satte en SSD med Windows 7 i en ny maskin som hadde Windows 8. Men den vil ikke starte opp. Får en varsel om STOP: 0x0000007B, som jeg har lest meg til at kan være problemer med drivere. Men hvordan skal jeg kunne få rette drivere når jeg ikke kommer inn på maskinen?

     

    Har prøvd recovery til ulike tidspunkt, men det virker ikke. Heller ikke factory recovery virker. Noen som har tips til meg? SSD disken virket i den gamle maskinen.

  4. Men man får vel se etter i romjula eller etter nyttår, kanskje de legger ut ting som andre enn diverse husmødre ser etter.

    Er det noen som sier at det kun er dataprodukter som skal være på salg på "black friday" ? Finn deg heller noe annet å klage på, så kan de som trenger ny kjøkkenmaskin være glad for at de fikk avslag på den. ;) S4 til 2222 kroner var da også et greit tilbud, eller G2 til 3000. For eksempel.

    • Liker 2
  5.  

     

    Skjermen er av de dårligste, men til innendørs bruk er den grei nok. Til prisen er det et greit kjøp.

    Takk for svar. Tenker du på at det er dårlig oppløsning på skjermen? Har du eventuelt andre forslag til den prisen ca? Bør være 13 tommer.

     

    Skjermen på Lenovo'en har relativt svak lysstyrke og den har dårlig/feil fargegjengivelse. Til kontor og surfing er den grei nok.

     

    Du må opp minst 1K for å få noe sammenlignbart i 13" https://www.komplett.no/acer-aspire-es1-311-133-hd-matt/822513#!tab:extra

     

    Okei, skjønner.

     

    Er den Pentium prosessoren grei mener du? Jeg husker bare at før så sa mange at man skulle unngå Pentium og Celeron prosessorer.

  6. Skal brukes til lett surfing i sofakroken stort sett. Og små apper som Yr og lignende. Altså ikke noe spilling. Han har en stasjonær PC, så trenger noe som er mer sofavennlig. Ønsker skjermstørrelse 8-10 tommer, og god oppløsning. Android er det som er kjent for bruker fra før, så det er også en fordel. Noen som har tips?

  7. Jeg begynner å bli lei av treg maskin, og lurer derfor på om noen kan hjelpe meg litt? Den har disse spesifikasjonene:

     

    Windows 7 64 bit

    AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz

    4 GB Ram

    750 GB 7200Rpm harddisk

    ATI Radeon HD 5700 series 2 GB minne

     

    Er det billigst å oppgradere, eller kjøpe ny for å få en raskere maskin? Og i så fall, hva bør jeg oppgradere?

     

    Jeg skal ikke spille noe tunge spill, men er barn her i huset som spiller The Sims på maskinen. Fint om den kanskje kan dra det nye The Sims som de maser om. :wee:

  8. Hei.

     

    Jeg ønsker meg en mini-PC som skal stå fast tilkoblet til TV. Den må kunne brukes til TV2 sumo, Netflix og Spotify. Etter det jeg har funnet ut vil ikke disse "Android-stickene" fungere til dette. (Slike små man putter rett i HDMI porten) Noen som har et tips til hva som kan brukes? Utseendet har lite å bety, men den bør ikke være for stor. Trenger heller ikke noen stor lagringsplass på den.

×
×
  • Opprett ny...