Gå til innhold

sindresv

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sindresv

  1. MAG8 skrev (3 timer siden):

    Som jeg skulle sagt det selv. Jeg hadde også B&O E8 3.0. Lyden er generelt bedre på B&O, men det er bra lyd på Buds Live med en gang jeg setter de inn. Og bassen kan absolutt måle seg, selv om den laveste bassen er hakket bedre på B&O (når man får de riktig inn). 

    Ja, E8 er bedre, helt enig, men er noe dritt å få til å sitte skikkelig :) Føler Samsung fikk til noe bra med Buds Live. Nå skal det sies at jeg synes Buds Live var skikkelig dritt og lav lyd når jeg brukte de første to-tre gangene, men så sjekket jeg hvordan de FAKTISK skulle sitte i øret. Jeg hadde "vingen" ned, altså satt i proppene opp-ned #facepalm

    • Liker 1
  2. minim skrev (På 6.9.2020 den 14.55):

    Hvordan er budsa som fulgte med Noten? Om noen vil kvitte seg med sine rimeligere enn nypris så kunne jeg tenkt meg å prøve et par :) skyt en melding i tilfelle.

    Budsa fungerer faktisk overraskende bra. Jeg ble imponert! Har B&O E8 g3 fra før, og det jeg liker med Buds Live er at de er mye enklere å få bra lyd med. Absolutt verdt 99 kroner, og 1990 også :)

    • Liker 1
  3. Sliter også med Google Pay. Satt opp på samme måte som på S20 Ultra, og der fungerer det fint. La nå inn Samsung Pay, og det fungerer, så er ikke NFC som er problemet. Håper Samsung løser dette kjapt, men enn så lenge klarer jeg meg med SPay.

    Er det forresten andre som har fått ugyldige kampanjekoder fra Samsung? Klarer ikke å benytte meg av tilbudet, og det virker som de har en ansatt på kundeservice for hele norden.

  4. Noen andre enn meg som har riper på kameraglasset på både hovedkamera og dybdekamera og vet de ikke har laget de selv?

     

    Har sjekket litt på nett, og det er mange med samme problem. HTC fikser dette på garanti - og mitt spørsmål er om noen andre har fått reparasjonen utført og vet omtrent hvor lang tid det tar. Det er sånn passe krise å bli stående uten mobil eller med lånemobil som garantert blir en samsung fra 2006 når jeg bruker smart-funksjoner hele tiden.

     

    Finnes noen "self-fixes" der ute for å pusse vekk et slags belegg på linsen, men dette er jeg litt usikker på om jeg vil.

     

    Ellers er jeg svært fornøyd med mobilen, egentlig. Finfin sak med utrolig god lyd av phones out. Pleide å bruke eksterne forsterkere til øreplugger (lydpurist, hoho) men med M8 hører jeg fint lite forskjell. God stemning!

     

     

    Bruk noe rensemiddel (litt sterkt) eller tannkrem og vask glasset med. Er ett uv-belegg som blir oppstripet. Jeg fjernet mitt og alt er bra.

  5. Går det ikke an å få opp sånn alfabet ved siden av kontaktene når man scroller gjennom dem, sånn at man kan trykke på en bokstav og komme til alle navnene på den bokstaven..? Trodde det var vanlig på smartmobiler.

    Last ned en annen dialer, for eksempel Go Contacts Ex. Der og sikkert på mange andre kan du få dette.

     

    Eller bruk begge fingrene i kontaktlisten når du scroller :)

  6. Nå vet ikke jeg hvor ofte mobili vasker buksene sine, men jeg har ikke for vane å gå med sand eller småstein i lommene :D Noe har laget ripen. Legger du fra deg mobilen på ett bord er ikke glasset på objektivet nedi.

  7. Til alle dere som er bekymret for batteritiden:

     

    Jeg har hatt den nå siden onsdag og legger den på lading hver kveld. Batteriet blir bare bedre og bedre. I går hadde jeg 40 % igjen etter 14 timer med ca 2 timer skjermtid (autolys), en del spilling, masse facebook, en del sms, surfing og litt ringing. Dette er mye bedre enn jeg har på Sensation, som igjen er bedre enn Desire HD. Har på alt av syncing, wifi og har dårlig 3G-dekning.

     

    Merker at batteriet varer lenger for hver lading, så batteriet er nok ikke 100% enda! Om FW 1.27 eller 1.28 gjør dette enda bedre så er jeg ekstremt fornøyd!

     

    Alt i alt så opplever jeg batteritiden som mye bedre enn de siste telefonene jeg har hatt (Desire, LG O2x, Incredible S og Sensation).

     

    Ellers er det en svææææært bra telefon! :)

  8. Noen som har kjøpt bilholder til sin sensation? Evt hvor?

     

    Jeg kjøpte HTC sin originale bilholder på HTC.com. Ser bra ut, fungerer ganske greit, men er litt knotete å skjønne hvordan man skal få den rett vinkelen i bilen. Gikk helt greit når jeg skjønte prinsippet (mulig jeg er litt treig :D ).

     

    Har forøvrig også bestilt Evo 3D-batteri fra samme plass for å se om jeg får enda mer glede av denne telefonen :)

  9. Er vell ingen som mener skjermen til SGS2 ikke er bedre farger på en Sensation sin. Grunnen til at HTC gikk bort i fra amoled var vell at Samsung ikke kunne levere nok (?) og ville bruke de selv. Amoled er nok overlegen på farge, hadde selv Desire med amoled, men det er ikke noe du tenker så mye over når du ikke sammenligner telefonene direkte.

     

    Oppdateringsinfo:

     

    Har nå brukt telefonen i syv timer (en del telefon, sms, surfing og flyinfo) og har kun brukt 23%. Dette er en svært stor oppgradering fra hva jeg hadde før oppdateringen!! :) Skal rapportere mer utover dagen. Ser ut som batteritemaet er fikset ja :)

×
×
  • Opprett ny...