Gå til innhold

msr

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av msr

  1. Det kan være en innstilling i routeren din som gjør at de ikke kan se hverandre. Mange routere har denne muligheten som en sikkerhetsfunksjon.

     

    Det var faktisk det, nå kan jeg pinge dem, hente mapper osv.

    Men jeg har en HTPC stående på wireless, og er selv på ethernet, kan jeg laste ned ting herfra og legge rett på HTPC'en? Eller er ikke det mulig? Finner ikke PC-en under "Mine Nettverkssteder"...

  2. Ok, stilig...en annen ting...Hvis jeg kopler flere instrumenter gjennom en mixer og inn i pc'en, vil mixeprogrammet mitt (adobe audition \ Cubase etc) få opp alle de forskjellige sporene, eller vil de bare mixe alle ned til et spor? :cool:

  3. Noen som har noen lydkort å anbefale til opptak av musikk? Kjører alle instrumentene gjennom mixern og inn i pc'en. Lurte på hvordan lydkort jeg burde ha for en grei kvalitet? Det bør koste under 2000 :) Spiller inn en del forskjellige musikktyper, blant annet rock. Håper på svar! :)

     

    Takk :cool:

  4. Ingen "lydkabler" brukes til MIDI. :p

     

    Koble MIDI out på synthen til MIDI in på Audiotrak MidiMate, fyr opp et program som støtter MIDI (husk å konfigurere portene, dvs legg til Audiotrak MidiMate Input som en MIDI-inngang) og spill i vei. :)

    6125433[/snapback]

     

    Forslag om hvilket prog? =)

  5. Noen som har vært borti Audiotrak MIDI MATE XP ? Har kopla synthen min til dataen, men det følger ikke med noen bruksanvisning...noen som har erfaring med det ? Man kopler den til USB-port, men hva så?

     

    Takker for alle svar! :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...