Gå til innhold

ShakaZulu77

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ShakaZulu77

  1. Quote:

    _____________________________________________________

    twb skrev

     

    Nei og nei, for noen amatører dere er! Kan ingen lese? Hvorfor vil dere ikke høre?

     

    Oppløsningen på skjermen, altså innstillingen i Windows og fargedybde, har svært mye å si for scoren dere får på testene. At dere ikke forstår det sier meg at jeg nok ikke bør legge så mye vekt på det dere skriver heretter...

     

    Se nå på resultatene fra tomshardware.com:

     

    3D Mark 2001 SE, 1024x768x32 (som betyr 1024x768 skjermoppløsning og 32 bits fargedybde): Ati Mobility Radeon 7500 gir en score på 5459.

     

    3D Mark 2001 SE, 1600x1200x32 (legg nå merke til den høyere oppløsningen her!!!): Ati Mobility Radeon 7500 gir en score på 3232.

     

    Skjønner dere NÅ hvorfor dere får "bare" 3000?!

     

    Tenke seg, her har noen av dere kastet bort mange timer på å prøve og teste og lete etter svar, så ligger det rett foran nesetippen...

    _____________________________________________________

     

    Hehe twb er n00b! Det er jeg også :smile: Men jeg vet i hvert fall hva jeg ikke vet, og uttaler meg derfor heller ikke om det jeg ikke vet. Det eksempelet burde twb også følge :smile:

    Forøvrig vet selv n00bs at oppløsningen som er oppgitt 3D Mark 2001 SE (og spill forøvrig) ikke har noe med default oppløsningen i windows å gjøre :smile:

     

    ShakaZulu77

  2. Quote

    _____________________________________________________

     

    men styr unna P95F+, er du så heldig å få tak i P95f har du gjort et varp, den skjermen er fantastisk...

    _____________________________________________________

     

    Hva er galt med P95f+ ?

    Jeg trodde P95f+ var en nyere versjon av P95f?

     

    Bor du i Oslo kan du kjøpe viewsonic skjermer på http://www.infolink.no over nettet og hente dem på Ensjø. Dermed slipper du fraktkostnader. Viewsonic er kjent for god kvalitet og har også 3 år på stedet garanti.

  3. Du har 30 dagers returrett på elkjøp. Mitt råd er: returner PCen og spør noen her på dette forumet om de kan sette sammen en PC med greie spesifikasjoner for deg. Deretter bestiller du en PC fra Komplott eller en lignende butikk.

     

    http://www.infolink.no er en veldig grei butikk som yter ypperlig service. Veldig bra utgangspunkt for førstegangskjøperen. Sett sammen din PC på nettet, og hvis du bor i Oslo kan du hente den på Ensjø. Litt stive priser, men matcher vel elkjøp.

     

    ShakaZulu77

     

    [ Denne Melding var redigert av: ShakaZulu77 på 2002-12-12 20:43 ]

  4. quote:

    _____________________________________________________

     

    Har netop kjøpt CL5 fra whitebox. Fin service og oppfølgning.

     

    Maskinen er bare såååå lekker!!!

     

    _____________________________________________________

     

    Fi Fan fetter, wollah du er bare såååå kuuul!

    Wollah jeg lover deg!

     

     

    Steen ble medlem 16-11-02. Jeg tenker Steen er en Whitebox ansatt! Hva tror dere fettere?

     

    SkaZulu77

  5. Quote:

    _____________________________________________________

     

     

    Den 2002-11-08 20:47, skrev SnowDOG_:

    Nice research! det må eg si! Forresten så syns eg at disse bodybuilderne ikke er noe kule i det hele tatt. Foretrekker Ekte muskler som VERDENS sterkeste menn har. Mange av disse verdens sterkeste menn har store kropper uten å se så xtreme som disse bildene vi har sett. Ja noen ser til å med halvfeite ut men så er det ekte saker som kan løfte mye rart og tungt.

     

     

    _____________________________________________________

     

     

    Takk, men jeg gjorde ikke noe research. Når det gjelder din preferanse for såkalte ekte muskler av den typen "VERDENS" sterkeste menn har, så plikter jeg å opplyse at flere av verdens sterkeste menn er tidligere kroppsbyggere, blant annet Manfred Hoeberl og norske Svend Karlsen. Hvis mange av deltagerene i verdens sterkeste mann konkurranser hadde slanket bort fettet, hadde de sett like ekstreme ut som kroppsbyggere. Det er fryktelig mange kroppsbyggere som kan løfte mye rart og tungt, men for kroppsbyggere er ikke antall kilo man løfter målet, vekter er bare et middel for å nå målet...som er en større kropp. For styrkeløftere (deltagere i VSM konkurranser) er det antall kilo som er målet. En sterkere muskel er en større muskel og en større muskel er en sterkere muskel. Og for de av dere som skulle tro og mene noe annet, både kroppsbyggere på toppnivå og deltagere i såkalte verdens sterkeste mann konkurranser bruker doping!

     

    ShakaZulu77

     

     

    sjekk ut Manfred:

    http://hoback.ncsa.uiuc.edu/~prajlich/manfred/

  6. Quote:

    --------------------------------------------------------------------------------

     

    Ikke for å være nebbete, men hvordan i huleste skulle "wolla, min fetter!" antyde innkjøp av ny PC?

     

     

    --------------------------------------------------------------------------------

     

     

    Hei fetter, ikk bråk med han`a. Vi er alle fettere ikk sant. Wollah jeg lover deg, kanskje han trodde det var fettere her som selgte peser og hadde litt peil ikk sant. Kanskje han burde ha skrevet, "Wollah jeg lover, jeg skal ha pese ikk sant, er det noen fettere som kan fikse elle`". Men jeg lover, det akke no vits å bråke ikk sant. Vi er alle fettere...nmedaas er bare en dum fetter...ikk sant!

  7. Komplett.no er en del av Norkom ASA. I tillegg til nettbutikken http://www.komplett.no eier de også 5-6 Komplett Data butikker rundt omkring i Norge(to i Oslo). Nettbutikken og de tradisjonelle butikkene drives uavhengige av hverandre. Derfor kan du ikke handle på nettet og deretter søke service i den tradisjonelle butikken, eller omvendt. Av samme grunn kan ikke nettbutikken ta ansvar for en diagnose du har fått av den tradisjonelle butikken.

     

    Det var en som sammenlignet McDonalds med Komplett. Det blir feil. McDonalds er et franchise, noe Komplett Data og http://www.komplett.no ikke er. McDonalds eier bare merkenavnet McDonalds. Norkom ASA eier Komplett Data butikkene og http://www.komplett.no, rubbel og bit. Eller rettere sagt aksjonærene i Norkom ASA eier.

     

    Her har nok http://www.komplett.no rett i sin sak. Det hjelper ikke å skylde på Komplett Data i Trondheim. At ordningen kanskje burde vært annerledes med felles logistikksystem m.m. er annen diskusjon :smile:

     

    SakaZulu77

     

    [ Denne Melding var redigert av: ShakaZulu77 på 2002-11-05 01:39 ]

  8. Hvis du har tenkt å vente litt, tror jeg det beste kortet for AMD systemer blir NVIDIA nForce2, Den kommer til å støtte XP2700 og XP2800 med 333MHz fsb.

    Jeg er ikke sikker på når det blir sluppet, men hovedkortene kan vel bli ventet i salg sent i år, eller tidlig neste år :smile: Jeg skal i hverfall vente med kjøp av PC til da :smile:

     

    Les om den her:

    http://www.nvidia.com/view.asp?IO=pr_amd333

    og her:

    http://www17.tomshardware.com/mainboard/02...nforce2-03.html

     

    ShakaZulu77

×
×
  • Opprett ny...