Gå til innhold

ColeyMoley

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ColeyMoley

  1. Jeg har en Fujitsu Siemens Amilo M7440G. Nettverket aktiveres ikke når jeg trykker på knappen (den med antenne på). Jeg finner heller ingen annen måte å aktivere det på. Selv om det ikke er aktivert og lyser grønt, kan jeg bruke windows til å søke nettverk, men da finner den ingen uansett hvor mange cm unna de står.

     

    Hva skjer?

  2. Greit. Men er det nå sånn at hvis jeg kobler en hvilken som helst antenne til et aksesspunkt, så klarer den antenne både å sende og motta signaler?

    9335739[/snapback]

     

    Ikke en hvilken som helst antenne, men en antenne konstuert for det aktuelle frekvensområdet (her ~2,4GHz), JA!

    M.a.o. du kan f eks ikke benytte en FM-antenne el. lign. da denne er konstruert for et helt annet frekvensbånd.

     

    (For de pirkete: Selvsagt kan ikke en antenne konstruert primært for mottak brukes til sending ved høye effekter.)

    9335897[/snapback]

     

     

    Tusen hjertlig takk :thumbup: Det var alt jeg lurte på; forumtråd løst.

  3. Det du nok tenker på er diversity. Det er grunnen til at det er to antenner, det er ikke en sender og en mottaker, men den sender og mottar på den antennen som får best signal. Skal du bruke utvendig antenne anbefaler jeg deg å slå over til å bruke bare den antennen du har koblet til som står ute. Dette gjør du i webgrensesnittet, men det er ikke alle routere som har muligheten til dette. Om du ikke kan slå av diversity, lar du bare den ene antennen sitte på routeren og den andre være koblet til den utvendige antennen.

    9335661[/snapback]

     

    Ok, men jeg vil jo at aksesspunktet skal sende signaler rundt inni huset også. Og utendørsantenna er dårlig til det, derfor må jeg ha på en liten også.

     

    Aksesspunktet er forresten en: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=312274

  4. Jeg bruker Ipswitch WS_FTP Professional for å laste opp og ned filer fra serveren min. Hastigheten på internett i huset er 300 kb/sec ned. Når jeg laster opp filer med dette programmet, ligger hastigheten på rundt 11 kb/sec!

     

    Hvorfor? Og hvordan kan jeg gjøre at det går raskere? :dontgetit:

  5. Har du et aksesspunkt som har sende-utgang og mottager-utgang? Dette har jeg aldri hørt om?

     

    Så vidt jeg vet har aksesspunkt som har 2 antenner ikke dedikert sendeantenne og mottaksantenne. Arrester meg om jeg tar feil.

    9335589[/snapback]

     

    På mitt aksesspunkt mottar den mye bedre på den ene inngangen enn den andre. Jeg bruker en halvmeters utendørsantenne for å hente signaler fra venn borte i gata.

     

    Poenget mitt er at det står i 2. etasje, og jeg vil forsterke nettverket ved å sette et akksesspunkt i 1. etasje som mottar signaler fra det i 2. etasje og sender det videre rundt i 1. etasje. Jeg tenke å kjøpe med en antenne som kunne sende ut bedre signaler rundt i 1. etasje, enn den lille antenne som står på aksesspunktet. Er det slik at begge antennene på aksesspunktet både sender og mottar?

  6. Hva er det egentlig du lurer på? En antenne inneholder jo hverken sender eller mottaker. En antenne er en antenne.

    9335534[/snapback]

     

     

    Jeg er ikke erfaren på det området hvis du skjønner :p Det jeg lurer på om en antenne sender signaler hvis jeg kobler den til sende-utgangen på aksesspunktet, og om en antenne mottar signaler, hvis jeg kobler en antenne til mottager-utgangen på aksesspunket.

  7. Jeg har en Fujitsu Siemens Amilo M7440G laptop som skal få seg ny harddisk. Jeg lurer på hva slags harddisk jeg må kjøpe. Bestillte en fra komplett i går: https://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=310967

     

    Den passet helt perfekt i laptopen, men koblinga passet ikke (det vil si de små gule greiene som stikker ut på enden der). :ermm:

     

    Etterhvert fant jeg ut at jeg trengte en harddisk som hadde en kobling som vist på bilde nr. 2 her: http://www.newegg.com/Product/ShowImage.as...ard+Drive+-+OEM

     

    Den har SATA og Power Connector.

     

     

    Jeg trenger en link til en harddisk som passer i laptopen min, og som kan kjøpes på komplett.no.

     

    Hvis det ikke finnes så går jeg for et annet sted.

  8. Jeg har en d-link router som jeg har koblet til en ekstern antenne. Hvordan kan jeg gjøre slik at jeg kan bruke routeren som mottaker til å finne andre tråløse nettverk?

     

    Hvis ikke dette går, er det andre måter jeg kan koble en ekstern antenne til laptop så jeg kan finne tråløse nettverk?

  9. Jeg har et problem med Gmail på K800i. Første gang jeg laster det ned fra gmail.com/app og starter programmet, fungerer det helt fint. Selv om jeg har norske innstillinger på kontoen, fungerer det fortsatt.

     

    Men etter at jeg har åpnet og lukket programmet et par ganger, får jeg opp feilmeldingen: "java.lang.StringIndexOutOfBoundsExeption:Cause unknown"

     

    Det skjer hver eneste gang den prøver å laste e-posten. Jeg har prøvd å starte mobilen på nytt, skifte kontospråk til engelsk US, osv. Ingenting fungerer.

     

    Men hvis jeg sletter programmet og laster det ned på nytt, så virker det i starten, før den begynner å klikke igjen.

     

    Noen som kan hjelpe meg? :(

  10. Jeg har mig33 på min M600i og synes det funker veldig greit.

    Eneste minus er at kontaktene mine alltid er innlogget med samme navn som første gangen jeg lastet det inn.Dvs at dersom noen den gangen var pålogget med et tullenavn,er det det som vises hver gang.

    Mulig jeg kan oppdatere kontaktlisten på en måte??

     

    Jeg gir mig33 5-

    7628920[/snapback]

     

    Hvis du merker en kontakt, går inn på menyen, så har du muligheten til å endre navnet på kontakten. Da kan du gi han/henne det virkelige navnet. Tror ikke det går ann å oppdatere kontaktlista. Ikke så langt jeg vet ihvertfall..

     

    Jeg gir mig33 en 6'er :thumbup:

     

    Jeg har forresten også prøvd Windows Live Messenger på mobilen (se over), og jeg fikk en feilmelding om at nettet ikke fungerte eller var nede. Neste gang jeg gikk inn på programmet, var også e-mail adressen og passordet borte, selv om jeg ba programmet om å lagre det. :thumbdown:

×
×
  • Opprett ny...