Gå til innhold

Magic-

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av Magic-

  1. Jeg må svare på en påstand her.

     

    TiaZZz eller no sa:

     

    "Og hvis f.eks. StarOffice er ustabilt så er det Linux' feil? Jaha. Jeg har som sagt ingen problemer. Tryner X så restarter jeg den. Maskinen går ikke ned. Du må vite hva du prater om."

     

    Og her sier jeg:

     

    Og hvis foreksempel RTCW/ThemePark/Shogun Total War/Gangsters/SiSoft Sandra er ustabilt så er det Windows' feil? Jaha. Jeg har som sagt ingen problemer. Tryner et program så lukker jeg det og starter det på nytt (uten reboot av hele maskina). Du må vite hva vi "XP" brukere prater om også.

     

    Som regel henger programmer fordi de er dårlig laget av produsent/utvikler og det er IKKE Microsofts feil. Jeg hadde et spill en gang som klikket i Win98 (ulovlig operasjon) hver gang jeg klikket med høyre musetast. Det kaller jeg et "buggy" spill. Jeg gadd ikke sende et brev til Microsoft og klage på at de ikke får et "buggy" spill til å kjøre, tross alt.

     

    Hehe..

  2. Vel. Jeg har nå kjørt Windows XP en god stund. Dualbooter med Win98. Hadde tidligere Mandrake 8.1. Men jeg må si; for en newbie er selv Mandrake ganske/veldig vanskelig å sette seg inn i. Hvordan opdaterer man drivere? Hvordan emulerer man windows= osv.. Ingenting av dette kommer naturlig. Hvis man har kjørt windows en god stund (som jeg har) vil man nok holde seg til det. Og jeg må si meg KJEMPE fornøyd med XP. Det ER veldig stabilt (Ja, faktisk!!), men det kan ha noe med mitt systemopsett å gjøre. Windows XP kjører også de aller fleste spill (ikke alle, derfor kjører jeg og win98). Dessverre er støtten for DOS-spill og programmer ALT for dårlig i XP.

     

    Det var alt jeg hadde å si.

     

    Linux= Too hard to learn!

    Windows98= Har fått det passe stabilt nå, 2 år etter.

    WindowsXP= Kjempestabilt og kjører det meste av spillene og programmene. Dårlig DOS-støtte.

×
×
  • Opprett ny...