Gå til innhold

pcpcpc

Medlemmer
  • Innlegg

    214
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pcpcpc

  1. Det stemmer, kompressoren må klare 300 bar (4500psi) for å kunne fylle en vanlig 1.1 liters lufttank. Alle markører skyter hardt, og om du har blitt truffet av en vet du hvor vondt det er. På 98C kan man stille på hvor hardt den skal skyte, men jeg ville ikke prøvd å drepe vennene dine heller...

     

    Riktig som det blir sagt er; IKKE spar inn noen kroner på en billig maske! Jeg kjøpte det beste med en gang, Dye i4, og jeg råder dere til å gjøre det samme. (trenger ikke å være akkurat den, men noe i samme klasse) E-trigger har lite for seg når man skal spille i skogen, og Dye Rotor har da heller lite for seg. Men om du absolutt vil ha fullauto så kan det være verdt det, men ikke spar inn på maske for å få råd til Dye Rotor!!!

     

    Mvh

    Halvard :)

     

    PS: 98 Custom (Pro) er en knallgod markør. har prøvd A5 endel og, siden mange av vennene mine har den, men liker bedre 98C Pro, siden den har bedre grep og virker litt mer påkostet (kvalitetsmessig) enn A5.

  2. Fullauto er absolutt ikke nødvendig. 98 Custom kan oppgraderes med det senere også om du skulle savne det. Jeg har selv 98C Pro, og noen kamerater har A5. Begge er gode markører, men A5 er noe lettere og virker noe billigere enn 98C. Du bør også sjekke ut Pro versjonen av 98C. Den har dobbel trigger, 11" løp og 21mm Weaver-rail rett ut av eska. Det betyr at du kan sette på f.eks rødpunktsikte ut å kjøpe noe ekstra. Har den selv og er kjempefornøyd! Eneste pluss ved A5 er at den kommer med Cyclone Feed som standard. Dette kan kjøpes til 98C for 595,- hos Game-on.

     

    Mvh

    Halvard :)

     

    PS: Alle deler/oppgraderinger som passer 98C passer også 98C Pro. Bare så du ikke blir forvirret ;)

     

    EDIT: Når det gjelder maske så betaler du ikke fordi den ser kul ut, men fordi den rett og slett er skikkelig god. De dyre maskene, som f.eks Dye i4 som jeg selv har, er laget for å tåle mye bank, være gode å ha på, ha godt "field of view" og ikke minst være duggfrie! Jeg har prøvd et par slike billige og jeg skal love deg at du ikke blir fornøyd med en slik! De dugger og så ser du ingenting... Dye i4 dugger ikke.

  3. Minus ved lufttanker er at de kun varer halvparten så lenge før de må fylles igjen og at de er betydelig dyrere i innkjøp. De kan heller ikke fylles hvor som helst; det kreves en svært kraftig kompressor for dette (20000kr+) så der er ikke bare bare å få fylt en slik tank heller. Vet ikke hvor kraftig de på bensinstasjonene er, men pass på at de er 200/300 bar eller mer (kommer an på tanken din). På Game-on! butikken i Sandnes hvor jeg bor får man fylt CO2-tanker for 10 kroner uansett størrelse, så lenge de er kjøpt der, så for meg er det mer praktisk med CO2. Det er forresten riktig som det blir sagt her; Leieutstyret til de fleste som driver utleie innebærer en Tippmann 98C og CO2-tank og jeg tror neppe noen av dem som leier ut risikerer at våpenet blir ødelagt.

     

    Jeg mener personlig at CO2 er best om man har tilgang til det siden det varer til flere skudd, men har man ikke så er luft helt flott det også. Da jeg kjøpte min Tippmann 98c Pro her om dagen kjøpte jeg med lufttank, men det var fordi vinteren står foran oss nå. Bruker man CO2 når det er kaldt kan markøren og tanken fryse til is. Det er nok dette noen mener at kan skade våpenet.

     

    Mvh

    Halvard

     

    EDIT: De aller fleste markører fungerer med både luft og CO2, forskjellen er nok bare hvilken type tank de leveres med. ;)

  4. Hei!

    For ikke så lenge siden fikk jeg et NVIDIA 9800 GX2. Riktignok et brukt, men i følge selger god stand. Men dette kortet vil ikke fungere skikkelig. I "Enhetsbehandling" står det nemlig: "Denne enheten kan ikke starte" på det ene kortet. Har prøvd mye rart for å få det til å funke, men det vil bare ikke... For litt siden så funket det i ca. 1,5 dager, men så var det rett tilbake igjen. Jeg begynner å lure på om det er chipsettet mitt som tukler her. At det ikke støtter 2 GPUer på en eller annen måte? Er en veldig spesiell maskin (HP Workstation) jeg har så det er jo mulig. Noen som har peiling på dette og kan hjelpe meg? :) Hvis jeg finner ut at det er chipsettet så kjøper jeg ny pc... ;)

     

    Mvh

    pcpcpc

     

    Edit: Har prøvd både med Windows 7 og XP (32-bit) og med forskjellige drivere, men det funker ikke... :roll:

  5. Men du vil ikke merke noe som helst forskjell, siden PCI skjermkort var brukt for.. 15 år sia?

    Haha, ja det er nå ihvertfall ikke i bruk mer! ;-) Jeg ser på AGP som veldig gammelt... Det er nok bare PCI-Express som gjelder nå. Om du føler maskinen din går tregt så kan du kanskje oppgradere RAM? Vet ikke hvor mye du har, men nå til dags bør man ha minimum 2GB.

     

    Mvh

    pcpcpc

  6. Alle hovedkort har flere PCI-porter, men disse er ikke spesielt beregnet for grafikkort. Derfor blir/ble det heller ikke laget noen slike kort med veldig god grafikkbrikke. Hvorfor skal du ha nytt? Maskinen din vil sannsynligvis ikke bli noe veldig mye bedre... ;)

     

    Mvh

    pcpcpc

  7. Last ned gpu-z

    Se hva de sier, har du to kort? aka quadsli?

    Du må legge inn driver for ett kort først, så sette inn det andre kortet og enable sli.

    Har GPU-Z. NVIDIA System Tools har jeg og. Har ikke 2x 9800 GX2, men dette er jo et kort med to i. Pcen, Nvidia Control Panel, GPU-Z osv oppfatter dette som SLI-oppsett. I går viste alle disse programmene at jeg hadde to kort, men i dag viser de bare et... :roll:

  8. Bump

     

    De to siste dagene har (begge) kortene fungert problemfritt, uten gult merke på det ene. Men i går kveld kom det samme opp igjen... Når jeg dobbeltklikker på det som har gult merke står det: "Denne enheten kan ikke starte. (Kode 10)" Det samme stod for et par dager siden. Hva må jeg gjøre for å få det til å fungere?

    Om det har noe å si, her er mine specs:

     

    HP Workstation xw6200 (kabinett og hovedkort)

    2GB RAM

    9800 GX2

    Thermaltake Toughpower 750W PSU

    Intel Xeon 3.40GHz CPU

     

    Takker på forhånd for svar! :)

     

    Mvh

    pcpcpc

  9. Det kortet blir varmt, iallefall i et lukket kabinett uten mosntervifter.

    Den vil ligge på 70-80C på auto, selv setter jeg 100% manuellt under load.

     

    Har du avinstallert med driversweeper? Eget software.

    Formaterte maskinen og installerte XP. Nå funker det! :D ...eller, det vil si nesten... Se vedlegget! ;-) Står sån gult skilt på det ene. Hvordan fikser jeg det?

     

    Mvh

    pcpcpc

     

    EDIT: Når jeg går inn i "dxdiag" viser det at skjermkortet mitt har 512mb minne, men det har jo 1GB! Det samme gjelder når jeg tester på nzone.com. Betyr det at det ene skjermkortet ikke er installert? I s fall; hvordan får jeg installert det???

    problem.bmp

  10. Laste ned og legge inn regner jeg med at du kan.

    Ok, men da er det ikke rart jeg ikke fatta, for det står ikke slik i min RivaTuner. (refererer til bilde nr. 1) Kortet mitt står ikke der og det er heller ikke bilde av noe kort under "Customize"...

     

    EDIT: GPU-Z viser 70 grader celsius. Det er vel altfor mye ubelastet? viftehastighet står på 55%...

  11. Blir den for varm resetter driveren seg og lukker tunge programmer, da kommer det en gul trekant.

    Du kan jo laste ned RivaTuner, der kan du sette viften til 100%

    Ok. Jeg prøvde RivaTuner, men forstod ikke stort av det. Gidder du gi en liten forklaring på nøyaktig hvor man setter opp viftehastigheten? Og hvor har det blitt av NVIDIA Control Panel da? Eneste som ble installert (som jeg kan se) var driver, PhysX og 3D Vision... Han som hadde kortet før meg sa at vifta stiller seg automatisk etter hvor varmt kortet er. Det gjør den jo ikke...

  12. Hei!

    I går fikk jeg et Inno3D 9800 GX2. Jeg har store problemer med å få installert det! Uansett hvilken driver jeg bruker så vil det ikke fungere skikkelig. I Device Manager står det slike gule flagg med utropstegn i hele tiden. Har prøvd å avinstallere alle tidligere drivere, gå inn i Safe Mode, og installere nyeste driver fra NVIDIA, men fortsatt vil det ikke funke. Det skal sies at jeg savner NVIDIA Control Panel. Virker ikke som om det blir installert heller. Kjører Windows 7 32-bit. Viftekontrollering er det også lite av. Den sviver med SVÆRT lav hastighet, noe som gjør at det blir altfor varmt.

     

    Håper noen kan hjelpe meg!

     

    Mvh

    pcpcpc

  13. Åja, hehe! Så det har altså ikke kommet enda? Har selv en sånn liten pc med Intel Celeron M prosessor som går på 12 volt. Tenkte å prøve å få den i gang igjen! Ulempen er at den bråker som bare f*... Kabinettet er omtrent 20x15x6-7cm sånn grovt sagt og er laget i metall. (stål eller aluminium; husker ikke helt)

     

    MVH

    pcpcpc

     

    EDIT: Korrekte mål: 25x19,5x6,5cm :p

×
×
  • Opprett ny...