Gå til innhold

petterhot

Medlemmer
  • Innlegg

    105
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av petterhot

  1. Hvor mange brukbare VISA-kort jeg har spiller ingen rolle. Det som er poenget her, er at dette er noe jeg tjener penger på og derfor bør det momslegges (i følge mamma :)). Det jeg lurer på er om dette er fikset med Spreadshirt, slik at jeg ikke kan komme i klemmeri (:

     

    PS: Ja, jeg har et VISA Electron-kort og har ikke bruk for noe skikkelig VISA-kort med kortnummer.

  2. Hei!

     

    Jeg driver nettsiden Orddelingsmafiaen og vil i den forbindelse starte en nettbutikk fra Spreadshirt.net. Her kan en få utbetalt penger til seg selv, men i Norge kan man bare få det utbetalt via PayPal. Og for å få utbetalt pengene via PayPal, må jeg knytte det opp mot et VISA-kort. Men der er problemet, jeg er under 18 år og har ikke et eget VISA-kort jeg kan bruke med PayPal. Derfor spurte jeg mamma om ho kunne gjøre det, men det ble avvist fordi ho var redd for å komme i en klemme med moms og sånn ettersom vi tjener penger på dette. Hvordan det det fikset med Spreadshirt? Kan staten kreve innn moms av det vi tjener på dette?

     

    Takker for svar!

    Petter Holstad

     

    PS: Jeg fant ingen passene forumkategori. Hvis feilpostet, beklager.

  3. Hei!

     

    Jeg har et problem med Miro. Jeg har nylig lastet det ned og når jeg skal starte installasjonen får jeg følgene feilmelding:

     

    "It look like you're already running Miro.

    Please shut it down before continuing"

     

    Under er det to valgknapper: "OK" og "Avbryt". OK gir samme feilmelding omigjen og omigjen, mens avbryt lukker bare feilmeldingen og ingenting skjer. Jeg kan sefølgelig garrantere at det ikke er noe Miro installert fra før på PC-en og jeg har aldri installert det før heller. Hva er problemet her og hvordan kan jeg fikse det?

     

    Takker for alle svar!

    Petter Holstad.

  4. Hei alle sammen!

     

    På julaften fikk jeg kloa i en XBOX 360 med Halo 3. Jeg elsker spillet, og jeg liker funksjonen hvor en kan gå tilbake og se på hva en gjorde i "Teather"-funksjonen. Jeg har klart å få til å ta skjermbilder ved å pause spillet, men jeg får ikke til å ta opp video, for "Record-knappen" er deaktivert, dvs. det går ikke ann å trykke på den. Hvordan får jeg tatt opp video fra spillet?

     

    Takker for svar!

    Petter Holstad.

  5. Hei!

     

    På julaften fikk jeg henda i en XBOX 360. Denne har jeg lyst å få på internett via XBOX LIVE. Ettersom jeg ikke vet om jeg får inn trådløse signaler fra hjemmenettverket hvor XBOX-en står, valgte jeg å bruke nettverkskabelen som fulgte med i pakken, og putte den inn i PC-en for å så dele nettverkstilkoblingen (Lokal Tilkobling). Ved å høyreklikke på den tilkoblingen, velge egenskaper, velge fanen avansert og så krysse av "Tillat andre nettverksbrukere å koble seg til gjennom denne datamaskinens internett-tilkobling". Men når jeg trykker OK får jeg en feilmelding.

     

    faipmaabg.jpg

     

    Jeg får ikke helt lik feilmelding hver gang, neste gang er det en annen fil (i et annet installert program) som den klager på. Jeg bestemte meg derfor å ta en "Destruktiv Systemgjenoppretting" som virker som en reformatering, men den setter datamaskinen på plass slik den var når den var kjøpt. Dette gjorde jeg forøverlig for å fjerne en hel masse drit som var langt seg på PC-en.

     

    Nå sitter jeg på en "nyformatert" XP igjen, men samme feilen dukker opp igjen. Denne gangen klager den ikke på filer som er i installerte programmer, men;

     

    faipnaabg.jpg

     

    Jeg skjønner ikke hva som er feil her, og jeg ønsker å rette opp på det. Takker for alle svar!

     

    Med Vennelig Hilsen

    Petter Holstad

     

    EDIT: Bildene lastet opp på Bildr.no ble helt svarte, prøver igjen.

  6. Jeg mottok mitt DnB Intro Visa Electron i dag. Jeg har lest tidligere at kortet bare kan bli benyttet ved Visa Electron-terminaler? Kortet har ikke ett "kortnummer", som kanskje gjør det temmelig umulig å bestille fra nett. Men finnes det mange slike terminaler i butikker rundt om i landet? Er det så enkelt som å handle i butikker hvor det er ett Visa Electron-klistremerke på terminalen?

  7. Jeg går etter tips fra andre :)

    Jeg får IKKE opp noe om å skrive ett passord til nettverket, men det kan jeg gjøre i network-managar. Jeg har ikke full kontroll på hva ubuntu vet om meg og kortet, og jeg har ikke helt full kontroll over ubuntu.

     

    Btw: Hjelper det å installere ubuntu? Jeg kjører en liveCD

×
×
  • Opprett ny...