Gå til innhold

Atrevs

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Atrevs

  1. mobil med innebygd kamera kan man ikke ta med seg på overalt, svært mange steder der man ikke får lov å ha på seg mobil med kamera. Trningssenter, skoler, arbeidsplasser der man jobber med nyere produkter o.s.v.

     

    Går det ann å ta vekk kameraet til t610 hvis man ikke vil bruke det hele tatt?

  2. Quote:


    Den 2002-07-29 16:22, Dikky skrev:

    Fy ****! Skjønner ikke at dere kan anbefale macintosh.

    De derre titanium ibook power tingene er jo helt forferdelige. Fryser når den blir for varmm og det blir den ca. hvert 20. minutt. Da mener jeg at den FRYSER helt, ingenting beveger seg og du er enten nødt til å reboote hele dritten eller lukke igjen "lokket" og vente en .. 10 min eller.no ! forbanna møkk alt sammen, ALDRI kjøp en titanium dritt mac :smile:


     

    Ser du har vært borti en mac :smile:

  3. Quote:


    On 2002-04-22 17:03, JSS skrev:

    Quote:


    On 2002-04-22 17:01, tv-freak skrev:

    Er det bare meg eller er det noe galt jeg får ca. 6800-8000kbps og jeg har bare 550kbps fra alfanett.

    Her er siden jeg får det på:

    :grin:
    :grin:
    :grin:
    :grin:
    :grin:


    Der fikk eg 40800kbps, skal ha 704kbps...
    :roll:

     

    _________________

    Hvis alle gode ting er tre, hva er da dobbelt så bra......

     

    <font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: JSS på 2002-04-22 17:04 ]</font>

     

    Siden legger seg i temp internett files, hvis siden lastes for andre gang leses storer deler av filen fra hardisken...

  4. Quote:


    On 2002-04-20 20:41, Yuri skrev:

    Jeg fikk min den 16.04!

    Skjermen er konge!

    Kun en død pixel som er sort.

    Problemet er at PC-en slår seg over på batteri nå og da selv om strømmen er i.

    Det er da fantastisk slitsomt å se at skjermen dimmer annethvert minutt, og at processoren trapper opp og ned i ett skvala kjør...

    Noen med samme problem?


     

    Bærbar der strømforsyningen ikke virker ordentlig faktisk, det er dell på sitt beste. Kjøp heller Maxnote fra quad.no

  5. Quote:


    On 2002-04-16 18:34, Muppet skrev:

    Quote:


    On 2002-04-15 00:57, Atrevs skrev:

    Hvor er den overveldene kritikken av de andre merkene da ? Enten har dell en markedsandel på 80% eller så er de andre merkene bedre, dell får jo 80% av kritikken...


     

    Det jeg egentlig skulle frem til var: Hvor er skryten?? ikke bare av Dell, men også fra andre merker. Det er jo nesten ikke noe skryt om noen merker.

     

    Masse skryt her: http://forum.barbara.no/viewtopic.php?topi...m=72&replies=14

  6. De testet ikke quad-maskina... heller ikke 8200, eller fujitsu-simens maskinene. Z-note må sammenligne seg med slike maskiner ikke maskiner som 2600. Z-note (kan sammenlignes med en leopard) burde vært testet sammen med løvene: quad maxnote og 8200. Leoparder mot nusselige små kattunger er ingen match, ikke overaskende at Z-note gikk av med seieren i testen.

  7. Ja, man kan slå av viftene. Batteriet varer i ca. 2,5 timer, det er ikke lang nok tid til at maskina/cpu'en blir overopphetet. Som tidligere sagt så kommer prossesoren opp i 50 grader i løpet av de 2,5 timene. Hvis man skal ha en maskin som man kan ta med på forelesninger trenger man nok batterilevetid på 5-6 timer eller mange batterier. Low-voltage eller Ultralow-voltage prosessorer som ofte bare trenger kjøleribbe er et must, ellers blir støynivået uakseptabelt når salen er helt i ro.

     

    [ Denne Melding var redigert av: Atrevs på 2002-04-14 12:56 ]

  8. Hvis du driver med kontoraplilkasjoner, som ikke tar mye kraft (som f.eks. word), da kan du slå av alle viftene. Batteriet som varer i ca. 2,5 timer kommer til å bli flatt lenge før prosessoren nå kritisk temperatur (90 til 95 grader begynner å bli kritisk temperatur mener jeg). Prosessoren kommer nok opp i over 50 grader uten viftene dessverre. Jeg anbefaler ikke å bruke viftene under en forelesning likevel. Du hører viftene godt hvis det er helt stille. Men TV'en til søstera mi som er ca. 10m unna overdøver vifta mi selv om lyden må gjennom en dør og TV'en ikke står på spesielt høyt.

  9. Jeg har en quad P4 1,8 512k. Den bruker skrivebordsversjonen. Har brukt og sett mye bærbart, men kjenner ikke stor forskjell mellom mobile og ikke-mobile. Min maskin utvikler ikke mer varme enn andre maskiner, jeg har sett P3 Mobile 1,2GHz som avgir mer varme. Batterilevtiden til min maskin er ca. 2,5 timer. altså en halv time mindre enn vanlige bærbare.

     

    Det sitter to vifter på min maskin. og to luftekanaler. Prosessoren ligger helt oppe i venstre hjørnet og viftene og luftekanalen (i samarbeid) holder prosessoren på godt under 35 grader selv etter 10-12 timer med strømmen på. Eneste forskjell som jeg ser ved mobile og ikke mobile er at mobile kan klokke ned prosessoren, når maskina ikke jobber intensivt. P.g.a. denne nedklokkingen får mobilemaskiner lengre batterilevetid. Jeg som nesten alltid bruker strømadapter sammen med maskina mi ser ikke noe problem å bruke skrivebordsprosessorer.

     

    Det viktigste med en bærbar er hvor god ventilasjonen prosessoren har og hvor stor µ teknologi (størrelsen på "ledningene" i prosessoren) prosessoren bruker, ikke om den er mobile eller ikke. Når maskina jobber vil en mobile og en ikke mobile basert på samme teknologi avgi ca. like mye varme fordi begge prosessorene har like stor core-voltage.

     

    Såklart hvis man sammenligner en Celeron med høy core-voltage basert på 0.18µ teknologi. Og en pentium III med ultra-lav core-voltage basert på 0,09µ teknologi så vil man se store forskjeller i varmeutvikling og batterilevetid. Men forskjellen mellom to prosessorer f.eks. mobile og ikke-mobile som baserer seg på samme µ teknologi er MINIMALE.

     

    Jeg for min del vasser ikke rundt i penger, derfor kjøpte jeg en bærbar fra quad (P4 1,8 512k 512MB ram, DVD-cdrw). De som liker å betale 35000kr for dårlig service, elendig kundebehandling Og synes P4 Mobile og 1 års garanti "ruuuler!", kan jo alltids velge DELL. En ting skal riktignok Dell ha: De har de beste grafikkortene på bærbare pc'er akkurat nå. Men jeg synes at bryet med Dell og 10000kr for å få et supert grafikkort istedenfor et godt grafikkort er en pris som er for stiv.

     

    Min quad som er verdt ca. 25000kr (2 års garanti) er jeg fornøyd med. Jeg beskymrer med ikke over at det ikke står MOBILE på maskina. Personlig sår tror jeg at mobile er en "fem på fire idé" fra intel for å skvise mest mulig penger ut av lettlurte personer. Til dagens priser er Mobile alt for dyrt i forhold til fordelen ved å kunne klokke ned automatisk. Derfor sier jeg som n@dz79: "Konklusjonen min er at Quad nok leverer mest for pengene"

     

    [ Denne Melding var redigert av: Atrevs på 2002-04-12 19:01 ]

  10. Jeg har bestilt en bærbar fra quad og pga. uflaks med streik i taiwan har de ikke klart å skaffe alle deler i tide (et par dager forsinkelse), som erstatning for tort og svie =) har de gitt med pc'en til litt redusert pris. Snakk om service ! Litt erfaringer fra dell også, og der ar de MYE mindre service innstilte.

×
×
  • Opprett ny...