Gå til innhold

spoonhau

Medlemmer
  • Innlegg

    102
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av spoonhau

  1. Fenomenet der det er en faktisk forsinkelse før bildet i det hele tatt tegnes opp kalles på engelsk (og flere steder her i forumet) "input lag", men dette er så vidt jeg vet ikke noe produsenter pleier å oppgi. Det pleier vel strengt tatt ikke å være noe stort problem heller så vidt jeg vet, har kun hørt folk klage på dette fenomenet i forbindelse med et par dataskjermer så langt. :)

     

    Jeg har en 37" lg lcd-tv og er greit fornøyd, men har merket det du sier om input lag. i feks guitar hero følte du helt klart at bildet kom for sent til skjermen til at du klarte å spille riktig. heldigvis kan man kalibrere for dette i guitar hero, men dersom du kjører lyden rett inn i en forsterker, som ikke kan kalibrere for forsinkelsen, så kan en oppleve at lyd og bilde er ute av sync. hvor mye som skal til for at en merker dette er veldig individuelt. jeg er for eksempel er ekstremt følsom for "out of sync", mens mange av kameratene mine ikke merker det en gang. vet ikke hvordan trådstarter hadde tenkt det med lyd, men det er verdt å undersøke spør du meg:) (men det gjør du kanskje ikke;p)

     

     

     

    Edit: skal du bruke tv-en fra pc-en? i så fall er lcd eneste veien å gå=) vi vil vel ikke ha innbrenning av bakgrunnsbildet eller noe slikt?

  2. Jeg lurer litt på hva jeg kan selge min ett år gamle lenovo for.

     

    info:

    Product: ThinkPad T60 2007-FSG

    Original description: T2400(1.83GHz) Dual-Core, 2GB RAM, 100GB 5400rpm HD, 15in 1400x1050 LCD, 128MB ATI Radeon X1400, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Bluetooth/Modem, 1Gb Ethernet, Secure chip, Ultranav, Fingerprint reader, 6c Li-Ion batt,

    i tillegg til et kult klistremerke hvor det står: "Designed for Windows XP, Windows Vista Capable" :D

  3. Hei.

     

    Nå i disse førjulstider så har jeg begynt å tenke smått på passende julegaver. Og saken er den at jeg har en onkel som er lastebilsjåfør og elsker dansebandmusikk, og for noen år siden minnes jeg at han sa at han likte svært godt polsk "kjøremusikk" eller noe i den duren. Nå er ikke jeg noen ekspert på dette, men kanskje noen av dere har noen passende forslag?

×
×
  • Opprett ny...