Gå til innhold

henrikpenrik

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av henrikpenrik

  1. Hei.

     

    Jeg har Sony Ericsson X10 mini pro med Android 2.1, og klarer plutselig ikke å motta meldinger. Jeg finner ikke noen SMS meldingssenter-instillinger i menyene, men jeg kan kan sette meldingssenter ved å taste *#*#4636#*#* og gå til telefoninstillinger --> SMSC --> last inn på nytt. Jeg har abonnement hos Hello.no (med Telenor-nett), så jeg tenkte at Telenor sitt meldingssenter +4790002100 burde gjøre susen. Men det gjør det ikke.

     

    Vet noen hvorfor?

  2. Har du prøvd med en annen nettleser? Opera f. eks?

    Opera fungerer helt fint.

     

    Jeg har samme erfaring med HTC Magic (med Hero ROM). Opplevde to ganger at browseren nektet å bruke annet enn EDGE/3G. Jeg løste det med å knote rundt i innstillingene, men klarer dessverre ikke å huske nøyaktig hva jeg gjorde. Mener at jeg slettet alle tilkoblinger (WiFi og mobil) og slang dem opp på nytt...

    Eureka! Det holdt å gå inn i innstillingene til nettleseren og velge Nullstill. Vips! Den funker igjen!

  3. Heisann.

     

    Jeg fikk meg en HTC Hero for et par uker siden, og har vært godt fornøyd, hadde det ikke vært for en ting: For noen dager siden så begynte browseren å fungere dårlig når trådløsnettverk (wifi) brukes.

     

    Jeg får koblet til nettverket mitt her og på jobb, og mottar IP-adresse. Men hvis jeg går i browseren så venter og venter og venter den når den forsøker å koble til en webside. Den grønne framdriftsindikatoren bare stående på ca. 1/10 av skjermbredden.

     

    Nett fungerer bra hvis jeg skrur av wifi og bare bruker 3G. Noen andre programmer, f.eks iNetwork Test fungerer fint på wifi.

     

    Har noen opplevd noe lignende?

  4. Jeg har hatt som vane å jukse litt med adresseboka, sånn at enkelte kommer øverst i alfabetet.

     

    På en Siemens M65 jeg hadde tidligere, kunne jeg skrive "K_jell" for å få "Kjell" øverst på K. På min forrige telefon, en Samsung E720, var trikset å skrive "K jell" (med mellomrom).

     

    Nå har jeg derimot en Sony Ericsson Z710i, og jeg får ikke til det samme trikset. De beste valgene så langt er å bare skrive "K", eventuelt "K<linjeskift>jell".

     

    Noen som har noen bedre triks?

×
×
  • Opprett ny...