Gå til innhold

melon

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av melon

  1. Paven må dø!

     

    Er det rart de har krig, blir bomba og plaget av vestlige land? Herregud, bomb dem, fjern dem. Tåler ikke folk som han !

    6892159[/snapback]

     

    Først av alt vil jeg si at følgende ting ikke er rettet mot alle muslimer, men til de hellige soldater, som er noen små latterlige vesner, som sagt sier ikke at alle muslimer er like (har muslimske venner). Men HS (hellige soldater) vil ha krig for alt. Dessuten sier jeg en ting... "LYKKE TIL Anjem Choudary, tror paven har et ganske godt forsvar/beskyttelse iforhold til krypdyr som dere..."

  2. Hahaha, dette er f**n meg det dummeste jeg har hørt på lenge...

    Punkt 1. Så kommer ikke plateselskap personlig, men de kommer via en politirassia (til en rassia, trenger man en rettserklæring fra dommer om at det er en lovlig rassia).

    Punkt 2. Hadde du lastet ned ulovlige filer og noen innen for systemet hadde merket det, så hadde du nok ikke fått en bot som er 1/4 av prisen på sangene, heller en 100/1 av prisen :tease:

     

    Altså mitt siste ord i denne saken... Glem hele saken, som andre sier + meg DETTE ER SVINDEL!. Og evt. kommer de igjen, med noen som utgir seg for å være politi... Ber du de vise frem en rettserklæring.

    "BURN THE MOTHA FU**ERS" :mad:

  3. hei. kom plutselig til å tenke på et gammelt spill jeg spilte når jeg var liten, Little big adventure 2. og så lurte jeg på om andre også fikk denne følelsen noen ganger.

    fikk skikkelig lyst til å spille det....

     

    må også nevne Ski or die og captain comic

    6843695[/snapback]

     

    Jeg spiller fortsatt Little big adventure, både 1 og 2:) Er STOR fan av disse spillene... Vil vell også si at Final Fantasy 7 er en god gammel slager som mange har glemt :ermm:

  4. Dette er helt forskjellig fra spill til spill.

    Kanskje det hadde hjulpet om du hadde gjort emnet ditt litt mindre kryptisk og faktisk informert om hvilket spill det gjelder?

    6776168[/snapback]

     

    Vell, jeg trodde det var likt for alle... Men er feks: gta spillene, c&c spillene, sims osv.... :hmm:

  5. Start opp maskina uten tastaturet tilkobla, skru av og start opp på nytt med tastaturet tilkobla. Hjelper som regel.

     

    Trådløst kan miste tilkoblingen. Synkroniser tastaturet og mottakeren.

    Er vel en knapp på tastaturet og mottakeren som heter Connect eller noe. :p trykk på begge så de kan scanne etter hverandre.

     

    Hvis ikke kan jeg anbefale å bytte ut med et trådtastatur.

    6744465[/snapback]

     

    Evt. reinstaler driver til tastatur(om du har) :thumbup:

  6. har hørt at det skal gå ann å vaske det jeg og, men ville ikke stappet d opp i oppvaskummen vist jeg var det, det de mener er nokk at det toller litt vann, ville brukt glassuniversal om jeg var det, først vaske knappene, deretter ta de av og støvsuge/vaske inni(under knappene) men skjer det noe gale anbefaler jeg det logitech g15

×
×
  • Opprett ny...